Kundomdöme på Prisjakt:
 8.78 / 10
 Kundomdöme på Prisjakt:
 8.78 / 10

Köp möbelpaket från Ifö till ett lågt pris

Möbelpaket hjälper till att ordna upp badrummet

I vår kategori för möbelpaket har vi samlat smarta och praktiska paketlösningar i form av tvättställ med tillhörande skåp för den som gillar ordning i badrummet. Oavsett hur stort eller litet badrum du har kommer du hitta ett möbelpaket som passar just dig. Ett möbelpaket sparar dig både tid och pengar. Möbelpakterna du finner hos oss är väldigt billiga och levereras snabbt hem till dig. 

 

Från Ifö finner du tvättställ med underskåp i många olika modeller; ett skåp, två skåp, en låda, två lådor och självklart i olika färger och material. På senare tid har det blivit väldigt populärt med inredning i mestadels vit. Vitt ger en fräsch känsla och passar det mesta, och gör även att smådetaljer i färg verkligen sticker ut. Är du ute efter ett vitt möbelpaket rekommenderar vi Ifö Möbelpaket 2322 Cera, ett otroligt prisvärt paket där vitlackerat skåp med hylla och två vitlackerade luckor inklusive handtag och tvättställ ingår. Är du där emot ute efter en varmare och mer personlig stil har Ifö möbelpaket i olika bland annat ek och grafitgrå.

 

Svenska badrumsinredningar har möbelpaket som passar alla. Ett väldigt vackert och traditionellt paket är möbelpaketet Sevilla Vit. Möbelpaketet har en Shabby chic look och förhöjer lyxkänslan i ditt badrum markant. Detta möbelpaket kommer absolut inte att gå obemärkt i ditt badrum och är en otroligt bra investering. Ett liknande möbelpaket är möbelpaketet Barcelona som istället för ett porslinfat har två vilket gör att två stycken kan tvätta händerna samtidigt. Är du däremot den som föredrar en modernare inredning kan Esjeberg Maxi Paket vara något som faller dig i smaken. Med detta paket ingår ett praktiskt sidoskåp, underskåp till tvättställ med två lådor och en LED spegel i enhetlig stil. Ett annat möbelpaket värt att ta en titt på är Svenska Badrumsinredningar Möbelpaket Art 60 som kommer i färgerna ek och silver. Den vackra ekfärgen ger en hemtrevlig känsla och gör badrumsinredningen personlig och unik. Är du ute efter möbelpaket i ek men vill ha något större än Möbelpaket Art 60 tipsar vi om Möbelpaket Art 90, där tvättställskåpet och spegelskåpet är mycket större och erbjuder därför dig mer förvaring. Även detta paket finns i färgen silver. 

 

Även Miller Bathrooms erbjuder praktiska och väldesignade möbelpaket till bra priser. Möbelpaket Oakland är ett stiligt möbelpaket där vitmålad kommod, porslinstvättfat, badrumsskåp med spegel och LED belysning ingår. Ett perfekt möbelpaket som inte tar upp mycket utrymme och sparar dig både tid och pengar.

Sortera utifrån
Kategorier
 1. Badrumsinredning (87)
Varumärke
 1. Demerx (14)
 2. Gustavsberg (12)
 3. IDO (10)
 4. Ifö (16)
 5. Macro (12)
 6. Svenska Badrumsinredningar (24)
Underkategorier
 1. Inredningstillbehör (3)
 2. Möbelpaket (87)
 3. Väggskåp & Spegelskåp (10)
Pris
0 kr 24195 kr 0 kr to 24195 kr
Leveranstid
 1. 1-3 vardagar (23)
 2. 10-14 vardagar (33)
 3. 2-3 veckor (5)
 4. 2-4 veckor (2)
 5. 2-5 vardagar (24)
 6. 3-5 vardagar (12)
 7. 4-6 veckor (2)
 8. 5-10 vardagar (1)
 9. 8-10 veckor (1)
Visa färre Visa fler

Artiklar 1 till 16 av totalt 88

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 88

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5