Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp inbyggt badkar från Gustavsberg online

Inbyggnadsbadkar gör att designen bevaras

Hos Buildor.se finner ni badkar för inbyggnad, eller som man säger i ett ord; inbyggnadsbadkar, till otroligt billiga priser, snabba leveranser. Badkaren i vårt sortiment för inbyggnadsbadkar kommer från våra kända tillverkare som Gustavsberg och Ido.

 

 

Anledningen till att man kaklar eller bygger in ett badkar är helt enkelt för att det blir så himla snyggt! Du kan välja att skära av rummet med ett annat slags kakel på badkaret och den intilliggande väggen. Det går även bra att ha samma kakelplattor i hela badrummet. Det viktigaste är att man ser till att få det i de färger man själv trivs bäst med. Gör badkaret ett med inredningen eller få det att sticka ut, beroende på vad du väljer att rama in eller bygga in badkaret med.

 

Vad är viktigt att tänka på när man kaklar eller bygger in ett badkar?

De badkar vi säljer för inbyggnad levereras med vattenlås och ben. Att du har benen är för att du enkelt ska stabilisera badkaret innan du bygger in det. Har du ett sluttande golv kan du justera alla fötter på inbyggnadsbadkaret så att det enkelt står rakt. Det som är viktigt när du bygger in ett badkar är att du har en inspektionslucka så att du enkelt kan komma åt för att kontrollera eller ge badkaret den service det behöver med tiden. Självklart ska man välja ett fukttåligt material för de väggar man ska bygga in badkaret i.

 

Vad är en inspektionslucka?

När du väljer att mura eller kakla in en inbyggt badkar är det viktigt att ha en inspektionslucka. Genom inspektionsluckan ska du komma åt att serva elbox, pump och luftaggregat. Du ska även ifall garantier ska gälla kunna lyfta ur ditt badkar ur inbyggnaden. Se till att du enkelt kommer åt golvbrunnen.

 

Kan jag bygga in ett badkar själv eller ska man anlita hantverkare?

När det gäller att bygga in ett inbyggnadsbadkar ska man anlita hantverkare som är duktiga på våtutrymmen och som har gjort dessa jobb tidigare. Detta för att garantier ska gälla men även för att det ska bli snyggt och funktionellt.

 

Ingår vattenlås i inbyggnadsbadkaren?

Ja, det ingår vattenlås när du köper ett badkar för inbyggnad. Läs alltid produktsidan för att se vad som ingår och inte ingår.

 

Ingår det ben till inbyggnadsbadkaren?

Ja, det medföljer ben och fötter som du enkelt kan justera i höjdled. Det är viktigt att se till att justera höjden så att badkaret står stadigt och rakt innan det byggs in.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Duravit (4)
  2. Gustavsberg (4)
Form
  1. Asymmetrisk (1)
  2. Rektangulär (5)
Längd i mm
  1. 1500-1599 (1)
  2. 1700-1799 (1)
Pris
0 kr 11435 kr 0 kr to 11435 kr

8 artiklar

Minskande ordning
per sida

8 artiklar

Minskande ordning
per sida