Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

BADKAR FÖR INBYGGNAD

Hos Buildor.se erbjuder vi ett urval av badkar för inbyggnad till otroligt billiga priser. Bland vårt sortiment hittar du kända tillverkare som klassiska Gustavsberg och Duravit. Inbyggnadsbadkar, som de också kommit att kallas, är framtagna för att både bevara och framhäva badkarens design. Att bygga in sitt badkar har blivit mer populärt för varje år, och anledningen till att fler och fler väljer att bygga in sina badkar är för att få en behaglig badrumsmiljö med en självklar mittpunkt. Du kan välja att bryta av med ett annat slags kakel på badkaret och den intilliggande väggen, och självklart går det även utmärkt att använda samma kakelplattor i hela badrummet. Det viktigaste är att du väljer de färger du själv trivs bäst med för att skapa en lugn och trygg atmosfär.

Viktigt att tänka på med inbyggt badkar

Läs alltid produktbeskrivningen för att se vad som ingår och inte ingår vid ditt köp av ett inbyggt badkar. Alla badkar vi säljer för inbyggnad levereras med vattenlås och ben. Benen är viktiga för att du enkelt ska kunna stabilisera badkaret innan du bygger in det. Har du ett sluttande golv kan du justera alla fötter på inbyggnadsbadkaret så att det står rakt. En viktig sak att komma ihåg är att du måste ha en lättillgänglig inspektionslucka i ditt inbyggda badkar så att du enkelt kan komma åt för att kontrollera eller ge badkaret den service det behöver. Genom inspektionsluckan ska du kunna komma åt att både elbox, pump och luftaggregat.

Installera inbyggnadsbadkar på rätt sätt

När det gäller att bygga in ett inbyggnadsbadkar är det viktigt att du anlitar en hantverkare som är duktig på våtutrymmen och som har gjort dessa jobb tidigare. Om du känner dig osäker kring vad som krävs av dig vid installationen av ditt inbyggnadsbadkar är det dessutom skönt att kunna prata med en expert. Du måste ha möjlighet att kunna lyfta ur ditt badkar ur inbyggnaden om du har garantier som kräver detta. Glöm inte heller att heller att du måste välja ett fukttåligt material för de väggar som ramar in badkaret, säkerställ även att du enkelt kommer åt golvbrunnen.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Duravit (4)
  2. Gustavsberg (4)
Form
  1. Asymmetrisk (1)
  2. Rektangulär (5)
Längd i mm
  1. 1500-1599 (1)
  2. 1700-1799 (1)
Pris
0 kr 11435 kr 0 kr to 11435 kr

8 artiklar

Minskande ordning
per sida

8 artiklar

Minskande ordning
per sida