Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga Badkar mot vägg från Gustavsberg & Svedbergs

Badkar mot vägg bidrar till designmöjligheter. Vi har billiga badkar från Ifö, Gustavsberg & Svedbergs

Buildor.se har billiga badkar mot vägg för snabb leverans. Vi har väggbadkar från våra kända tillverkare Ido, Ifö, Gustavsberg, Swebad och Svedbergs. 

När du väljer ett badkar mot vägg så ska du först se till vilken modell som du tycker är snygg och sedan ifall den passar ditt badrum. Badkaren finns i måtten 1050-1900 mm i längd och standardbredden på ett badkar är cirka 700 mm. Med andra ord så har vi ett badkar för just din vägg med tanke på de stora utbudet och att det finns i olika storlekar passar det även för de lite mindre badrumsutrymmena.

 

Varför täcks bara ena kort och långsidan av front och gavelplåten?

Det finns en ganska uppenbar anledning och det är att den bara täcker de sidorna. Just med tanke på att du ska ställa badkaret gentemot en vägg så syns inte ena gaveln och långsidan då det står dikt mot väggen i ditt badrum.

 

Vad är det för skillnad på ett halvfronstativ och ett helfronstativ?

Skillnaden på ett halvfronstativ och ett helfrontstaiv är ytan som de täcker badkaret med. Halvfronstativet går bara ner halvvägs längs ena kort och långsidan av badkaret. En del tycker det är enkelt och smidigt då man enkelt kommer åt att städa under badkaret utan att behöva flytta på någon utav plåtarna som sitter på stativet. På ett helfronstativ så går ena kort och långsidan hela vägen ner och täcker badkaret. Det blir inte svårare att städa men du måste lyfta av frontplåten för att komma åt under badkaret vi städningen. 

 

Ingår vattenlås när man köper ett badkar mot vägg?

Vi köp av badkar mot vägg så medföljer vattenlås till alla våra badkar.

 

Ingår hel och halvfrontstativ när man köper badkar?

I de flesta fall när man köper badkar så är badkarsstativet ett tillval och ingår då inte i köpet. Det finns några badkar som stativ ingår i köpet av ditt badkar men detta står tydligt på produkttexten. Du kan köpa till kompletterande front/gavel till ditt badkar mot vägg under badkarstillbehör

 

Vi har ett litet badrum och vill ha ett badkar vad rekommenderar ni?

Ifall ni har en begränsad yta i ert badrum så är chansen att ha en badkar väldigt stor ändå. Kika på våra två olika sittbadkar vi har. Vi har ett sittbadkar från Svedbergs där badkarsstativet ingår som du finner här. Vi har även sittbadkar 1051 från Gustavsberg där badkarsstativet inte ingår men finns som ett tillval.

 

Hur mycket väger ett badkar?

Ett badkar väger mellan 20-80 kilo beroende på vilken storlek och hur det är utrustat.

 

Hur många liter rymmer ett badkar?

Det är helt beroende på vilken storlek ni väljer. Men ett badkar rymmer mellan cirka 110-200 liter.

 

Vilket material är badkaren gjorda utav?

Det finns olika material såsom gjutmarmor. Men det vanligaste materialet ett badkar tillverkas i är emaljerad stålplåt. Vilket gör att det är mycket hållbart.

 

Hur håller man rent sitt badkar?

Efter varje användning är det bra ifall ni spolar ur badkaret och med jämna mellan rum är det viktigt att tvätta badkaret med ljummet vatten och såpa. Använda inte starka medel som kan skada emeljen i ditt badkar. Vi lovar, det blir rent med såpa.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gustavsberg (19)
 2. IDO (4)
 3. Ifö (3)
 4. Swebad (4)
Form
 1. Asymmetrisk (1)
 2. Oval (1)
 3. Rektangulär (21)
Längd i mm
 1. 1000-1099 (1)
 2. 1300-1399 (3)
 3. 1400-1499 (7)
 4. 1500-1599 (8)
 5. 1600-1699 (7)
 6. 1700-1799 (9)
 7. 1800-1899 (1)
Pris
0 kr 29437 kr 0 kr to 29437 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2