Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp fristående badkar på nätet

Fristående badkar kan placeras var helst det passar

Hos Buildor.se handlar ni billiga fristående badkar med hemleverans Online. Våra fristående badkar kommer kända tillverkare som Ifö, Gustavsberg, Ido, Svenska Badrumsinredningar, Svedbergs och Swebad.

Dags att köpa ett fristående badkar? Nu finns valmöjligheten att hitta ett som passar just ditt badrum. Vi har badkar i längderna 1400-1700 mm. Vilket gör att ifall du har ett stort eller litet badrum så kommer du finna ett som passar på Buildor.se.

 

Vad är ett fristående badkar?

Man kallar alla frontlösa badkar för just fristående badkar. Badkaret kan ha benen direkt placerade på baljan, eller vara ett designbadkar som är utan front och står direkt på golvet med tanke på karets anpassade botten som gör att det står stadigt. Ett exempel på just ett sådant designbadkar utan front som står direkt på golvet är Svenska Badrumsinredningars badkar Esther.

 

Hur står yta behöver jag för att få plats med ett fristående badkar?

Stora badrum klarar av att ta in de flesta storlekar av badkar i sitt utrymme. Det behövs att du mäter hur står yta du har i ditt badrum ifall du har ett mindre. Det viktigaste att du mäter är längden och sedan är det bara att se ifall du får in ett minimum 1400 mm långt badkar. De flesta badrum har plats med ett badkar.

 

Vilka material består fristående badkar utav?

De flesta badkar i Sverige består utav emaljerad stålplåt och det finns även badkar i snygg design med materialet gjutmarmor.

 

Ingår vattenlås till mitt fristående badkar?

I de flesta av fallen medföljer vattenlåset till ditt badkar. Kika alltid på produkttexten vad som ingår. Om du skulle ha några funderingar, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

Medföljer badkarstassarna till mitt fristående badkar?

Ja, i de flesta fristående badkar som står på badkarstassar så medföljer de. I de fall de finns som tillval så står det tydligt på det badkaret att du ska köpa till.

 

Kan man få badkarstassar i olika färger?

De badkar där tassarna inte ingår finns badkarstassar som tillval och i till vissa fristående badkar så kan du välja till både annan färg och material till dem. Du kan även hitta badkarsfötter under badkarstillbehör.

 

Hur mycket kostar ett fristående badkar?

Det finns badkar från ungerfär 2000 kr uppemot 40 000 kr. Med andra ord, något för varje plånbok.

 

Kan man få badkaret hemkört?

Ja, alla våra badkar som vi säljer levererar vi hem till din dörr.

 

Vilken badkarsblandare ska jag välja till mitt fristående badkar?

Vi har ett stort och brett sortiment av badkarsblandare. Börja med att välja badkar och sedan väljer du en blandare som du tycker och snygg och som du tror kommer uppfylla dina behov. Skulle du vara osäker på ifall den inte skulle passa så går det alltid bra att kontakta vår kundtjänst.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gustavsberg (8)
 2. Ifö (1)
 3. Milobad (7)
 4. Svenska Badrumsinredningar (8)
Form
 1. Asymmetrisk (1)
 2. Oval (14)
 3. Rektangulär (2)
Längd i mm
 1. 1400-1499 (1)
 2. 1500-1599 (9)
 3. 1600-1699 (8)
 4. 1700-1799 (4)
 5. 1800-1899 (1)
Pris
0 kr 15596 kr 0 kr to 15596 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2