Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Svedbergs – badkar i akryl, emalj och gjutmarmor

Holger Svedberg grundade Svedbergs redan 1920 när han uppbringade mjölkkärl i det svenska samhället Dalstorp. Än i dag finns bleckslageriet kvar där idén och känslan för badrumstillbehör väcktes. Nu utmanar Svedbergs sig själva med att i ett badrum lyckas kombinera ett modernt formspråk med det funktionella och praktiska. Allt detta vill de leverera med ett badkar – stort som litet. Många av deras badkar, badrumsmöbler och badrumstillbehör tillverkas fortfarande för hand med precision och noggrannhet.


Med badkar tillverkade från annat än plast och porslin har Svedbergs funnit sin tappning med badkar i akryl, emalj och gjutmarmor. Detta samspelar med en spännande form och bra kvalitet. Vi har samlat på oss både stora och små badkar från Svedbergs som ni kan köpa, ofta till rabatterade priser, online hos oss.

Små badkar för mindre utrymmen?

Har du ett lite badrum, men fortfarande vill kunna njuta i ett badkar? Svedbergs har med sin badrumsinspiration tagit fram många lösningar för de flesta badrummen. Med deras sittbadkar får du plats med ett badkar i det lilla utrymmet. Detta är en praktisk lösning för många som inte har plats med ett normalstort sådant.


För de som vill ha både dusch och badkar, finns deras duschbadkar. Även här är detta en perfekt lösning för dig som inte har plats för båda, men vill få det bästa av två världar. Självklart finns det även lösningar för dig som vill njuta en aning extra, på stilrena och små ytor. Ett hörnbadkar passar dig perfekt om du vill ha ett rymligt, men smidigt placerat badkar.

Badrummets mittpunkt

Svedbergs menar att badkaret är badrummets mittpunkt. Därför har de satsat mycket på stilren design. Med en enkel design och spännande detaljer, har de lyckats leverera badkar som passar resten av badrumstillbehören i de allra flesta svenska hem.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Demerx (3)
 2. Duravit (5)
 3. GROHE (1)
 4. Gustavsberg (43)
 5. IDO (6)
 6. Ifö (14)
 7. Milobad (8)
 8. Mora Armatur (1)
 9. Spirella (42)
 10. Svenska Badrumsinredningar (8)
 11. Swebad (42)
Pris
0 kr 87363 kr 0 kr to 87363 kr