Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Damixa duschblandare

Skaffa en duschblandare från Damixa som ger fart på vattenflödet och håller många år framöver. Klicka runt här på Buildor för att hitta modellen för ditt våtutrymme.

Damixa duschblandare - modernt val

Många husägare längtar efter ett fräscht och snyggt badrum. En viktig detalj som man inte får glömma bort i en renovering är duschblandaren. Damixa har stort urval av modeller i många olika utföranden och stilar, välj till exempel mellan engrepps- eller tvågreppsblandare i så väl modern som klassisk design. Damixa tradition är en serie som passar i många typer av utrymmen och finns bland annat i storlek 160 cc.

Snällt för miljön

En fördel med modellen är att du lätt kan montera den på egen hand, anslutning, fäste, rosetter och keramisk insats ingår. Sortimentet rymmer självklart även Damixa duschblandare med olika typer av kranar och slangar. Låt dig inspireras av denna skandinaviska design och hitta modellen som passar perfekt i ditt duschutrymme. Damixa är ett modernt val som har eco-funktioner som sparar på vattnet.

Damixa till oslagbara priser

Beställ hem din produkter tryggt och bekvämt hemifrån. Du kan självklart räkna med att alltid få riktigt bra köp- och leveransvillkor när du beställer varor från Buildor. Bäst duschblandare på marknaden finner du hos oss, låt dig inspireras och skapa ditt drömbadrum med hjälp av vår butik. Öppet köp gäller i 14 dagar.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Damixa (38)
 2. FM Mattsson (35)
 3. GROHE (30)
 4. Gustavsberg (42)
 5. Ifö (2)
 6. Mora Armatur (38)
 7. Nordic Kakel (1)
 8. ORAS (17)
CC-mått (mm)
 1. 150 (25)
 2. 160 (4)
Pris
0 kr 7776 kr 0 kr to 7776 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 38

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 38

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3