Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Duschblandare Gustavsberg

Är du mitt uppe i badrumsrenoveringen? Då vet du att Gustavsberg är ett av de största märkena inom badrum och badrumstillbehör. Här på Buildor hittar du allt för hem och badrum.

Söker du efter duschblandare Gustavsberg

Är det dags att välja blandare till den nya dusch- eller badhörnan? Då är ett självklart val att börja titta på ett av de mest kända varumärkena, Gustavsberg. Skulle en blandare i stil med Nautic 160 cc passa till ditt badrum, eller är Logic serien mer i din smak? Inte nog med att samtliga duschblandare ser stilfulla ut, de är även av hög kvalitet och ytterst funktionella.

Gustavsberg brinner för badrum

Alla föredrar inte de klassiska badrumstillbehören i krom eller mässing, och det har Gustavsberg förstått. Därför har de tagit fram flera alternativ till den som vill ge sitt badrum det lilla extra. Välj en svart duschblandare från deras serie Coloric, eller en i blåmetallic eller rött. Innan var det svårt att hitta sina favoritfärger men inte nu längre, nu är det bara fantasin som sätter gränser.

Produkter från Gustavsberg till låga priser

Hos Buildor kan du hitta en duschblandare från Gustavsberg billigt, ja, det är faktiskt sant. Kvalitet behöver inte kosta skjortan och vi har prisgaranti på våra varor för att alltid kunna erbjuda det bästa priset. Dessutom har vi även fri frakt och våra kunder får alltid öppet köp i 14 dagar.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. FM Mattsson (35)
 2. GROHE (30)
 3. Gustavsberg (41)
 4. Mora Armatur (38)
 5. Nordic Kakel (1)
 6. ORAS (17)
CC-mått (mm)
 1. 40 (4)
 2. 150 (13)
 3. 160 (24)
Pris
0 kr 7806 kr 0 kr to 7806 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 41

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 41

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3