Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga tvättställsblandare från Mora

Tvättställsblandare gör handfatet extra fint

Du köper billiga tvättställsblandare online hos Buildor.se. Vi har ett stort och brett sortiment från marknadens alla kända tillverkare. Våra tvättställsblandare kommer från FM Mattsson, Mora Armatur, Gustavsberg, Hansgrohe, Oras, Svedbergs, Strand och Svenska Badrumsinredningar.

Ifall du har en tvättställsblandare hemma som har kommit sig till åren både vad det gäller funktion och utseende, så kanske det är dags att köpa en ny. Vi på Buildor.se har valt att ha ett brett sortiment med många tillverkare just för att du som kund hos oss ska kunna finna det du söker. Vi har tvättsällsblandare i både klassiska och moderna utseenden. Två utav våra bästsäljande blandare är Svedbergs Tvättställsblandare Love Me, som är en otroligt snygg modern vattenfallsblandare. Den andra tvättställsblandaren kommer från Mora Armatur och heter Classic vilket har mjuka handtag i en enormt smakfull design.

 

Vad är en tvättställsblandare?

En tvättställsblandare är den vattenkranen som sitter på ditt tvättställ, tvättstället är det som även går under namnet handfat.

 

Behöver man en hantverkare för att byta tvättställsblandare?

Ja, ifall försäkring och garantier ska gälla så ska en legitimerad hantverkare sköta installationen av din tvättställsblandare.

 

Passar tvättställsblandarna på alla tvättställ?

Svaret är nej. Det är viktigt att du mäter dimensinen på ditt tvättställ och även på den tvättställsblandare du har tänkt köpa.

 

Måste jag välja en blandare med ventil?

Nej, det behöver du inte göra. Ifall du köper ett tvättställ kan det vara smidigt att köpa en tvättställsblandare som levereras med en ventil. Svedbergs alla tvättställsblandare levereras med bottenventil.

 

Hur mycket kostar en tvättställsblandare?

En tvättställsblandare behöver inte kosta mycket. Hos Buildor.se finner du tvättställsblandare från 600 kr.

 

Vad är en vattenfallsblandare?

En vattenfallsblandare är en snyggt designad tvättställsblandare där vattnet likt ett vatenfall runner ner från blandaren. Vattnet rinner längs blandarens otroligt preciösa design, likt ett vattenfall när du spolar vattnet. Denna tvättställsblandare passar till dem som vill ha det där lilla extra i sitt badrum. Ta en titt på Axor's innovativa Starck V serie, en blandare som låter dig se hur vattnet vackert jobbar sig fram. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Demerx (5)
 2. FM Mattsson (67)
 3. GROHE (180)
 4. Gustavsberg (23)
 5. Intra (6)
 6. Mora Armatur (36)
 7. Nivito (16)
 8. Nordic Kakel (25)
 9. ORAS (73)
CC-mått (mm)
 1. 150 (6)
 2. 160 (4)
Pris
0 kr 15348 kr 0 kr to 15348 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 426

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 426

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5