Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Tvättställsblandare Gustavsberg

Det är ofta de små sakerna som lyfter helheten i ett rum och med små medel kan man förnya badrummet och snabbt ändra stil. Hos Buildor hittar du allt för badrummet från kända varumärken.

Tvättställsblandare Gustavsberg för alla badrum

Det välkända märket Gustavsberg tillverkar flera olika typer av dusch- och tvättställsblandare. Serien Gustavsberg Nautic är mycket populär, både för sitt klassiska utseendet och för sin kvalitet. Hos Buildor hittar du blandare i olika storlekar och material, välj bland modeller i matt aluminium, krom och mässing. Du kan även hitta blandare där du kan koppla till extra munstycken. Vi har allt för alla smaker.

Gustavsberg för alla badrum

Gustavsberg är ett mångsidigt märke och de har tänkt på allt. Beroende på hur du vill använda sitt badrum, kan det vara bra att välja en tvättställsblandare där det är möjligt att koppla till en extra handdusch. Det kan underlätta vid både tvätt och städ. Finns dessutom en tvättmaskin i badrummet kan du välja en blandare med avstängning, för att vattnet som är kopplat till tvättmaskinen inte alltid är påslaget.

Stort utbud och snabba leveranser

Hos Buildor hittar du allt för badrum och tvättstuga från Gustavsberg och flera andra märken. Vi har satsat på att ha ett stort sortiment så att vi kan tillfredsställa våra kunders önskemål. Kvaliteten är alltid i topp och vår prisgaranti ser till att kunderna erbjuds de allra bästa priserna. Vi erbjuder dessutom fri frakt och öppet köp i 14 dagar.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Damixa (66)
 2. Demerx (8)
 3. FM Mattsson (67)
 4. GROHE (180)
 5. Gustavsberg (27)
 6. Intra (6)
 7. Mora Armatur (41)
 8. Nivito (16)
 9. Nordic Kakel (27)
 10. ORAS (73)
Pris
0 kr 15348 kr 0 kr to 15348 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 27

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 27

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2