Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

En väl utvald tvättställsblandare gör handfatet extra fint och lyfter hela ditt badrum. På Buildor.se hittar flera billiga tvättställsblandare, och vi erbjuder ett brett sortiment från kända tillverkare såsom Demerx, FM Mattsson, GROHE, Gustavsberg, Intra, Mora Armatur, Nivito, Nordic Kakel och ORAS. Om du har en tvättställsblandare med några år på nacken kan både funktion och utseende kännas lite föråldrat, och då kan det vara dags att köpa en ny! Vi erbjuder ett stort urval av tvättställsblandare i både klassiska och moderna utföranden med en variation av smarta funktioner. Om du känner dig osäker på vilken blandare som är bäst för dig och ditt badrum är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Buildor.se så hjälper vi dig!

Billiga blandare till handfat och tvättställ

En tvättställsblandare låter egentligen mer klurigt än vad det är. Faktum är att tvättställ är ett synonym för handfatet i ditt badrum. En tvättställsblandare är helt enkelt vattenkranen som sitter på ditt handfat. Om du ska byta din tvättställsblandare är du viktigt att du säkerställer vilka dimensioner som är de rätta för just ditt handfat och även din befintliga tvättställsblandare. När du väl har köpt en ny blandare i rätt dimensioner rekommenderar vi att du låter en auktoriserad hantverkare genomföra installationen. Om du skulle installera din nya tvättställsblandare själv finns det en risk att någonting går fel, och då riskerar både försäkring och garantier att sluta gälla.

Unna dig en vattenfallsblandare

Det finns mängder av olika tvättställsblandare med flera olika ventillösningar. Viktigt att veta är att ventilen sällan levereras tillsammans med din tvättställsblandare, detta är dock något du kan köpa till när du beställer ett nytt tvättställ. Att matcha rätt tvättställ och tvättställsblandare till ditt badrum kan göra stor skillnad för rummets atmosfär och harmoni, så varför inte unna dig en vattenfallsblandare? En vattenfallsblandare är en snyggt designad tvättställsblandare, framtagen för att vattenflödet ska påminna om ett porlande vattenfall. Vattnet rinner längs med blandarens precisa design och skapar ett rofyllt intryck, perfekt för dig som vill ha det där lilla extra i ditt badrum.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Demerx (5)
 2. FM Mattsson (67)
 3. GROHE (180)
 4. Gustavsberg (23)
 5. Intra (6)
 6. Mora Armatur (35)
 7. Nivito (16)
 8. Nordic Kakel (25)
 9. ORAS (70)
CC-mått (mm)
 1. 150 (6)
 2. 160 (4)
Pris
0 kr 15348 kr 0 kr to 15348 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 422

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 422

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5