Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Pax badrumsfläkt

Från Pax som har 50 års erfarenhet av god ventilation hittar du de fläktar du behöver för hemmet. Låt ditt hus andas och undvik fuktskador med Pax fläktar.

Pax badrumsfläkt tar bort fukten

Med Pax fläkt för badrummet kan du känna dig säker på att luften alltid kommer att vara fräsch och väldoftande. Ta bort fukten på ett enkelt sätt med lättmonterade fläkten Pax Calima till exempel som är både effektiv och högteknologisk. Alla fläktar från Pax håller hög kvalitet och hjälper dig att undvika fuktskador. God ventilation är a och o i våtutrymmen och med Pax produkter får du det.

Lång erfarenhet av ventilation

Med 50 års erfarenhet vet Pax vad som krävs för god ventilation i ditt hus. Dagens täta hus behöver hjälp för att andas och hos Pax finner du det som behövs. Fläkten bör också placeras på rätt ställe för att vara effektiv. God planering krävs och innan installation av Pax fläkt kan du rådgöra med oss om en fläkt i taket eller i väggen är det bästa för dig och ditt hus.

Hos Buildor finner du kvalitet till bästa pris

Om du är i färd med att renovera ditt badrum hittar du Pax fläktar till badrum och tvättstuga hos Buildor. Vi erbjuder fri frakt och du har alltid rätt att utnyttja vår service med 14 dagars öppet köp. Vi levererar snabbt och med vår prisgaranti kan du känna dig trygg och säker.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Airmove (3)
 2. Fresh (10)
 3. Habo (3)
 4. Klimatfabriken (7)
 5. Malmbergs (24)
 6. Pax (17)
 7. Purus (3)
Pris
0 kr 1850 kr 0 kr to 1850 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 17

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 17

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2