Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

MÖBELPAKET

Möbelpaket är en prisvärd och enkel lösning för dig som snabbt vill ordna upp ditt badrum. I vårt urval av möbelpaket har vi samlat smarta och praktiska paketlösningar i form av tvättställ med tillhörande skåp, och oavsett hur stort eller litet badrum du har kommer du att hitta det perfekta möbelpaket på Buildor.se. Med ett färdigt möbelpaket till badrummet sparar du både tid och pengar, och självklart erbjuder vi snabb leverans direkt till dörren.

Välj rätt badrumsmöbler

I vårt möbelpakets-sortiment från Ifö hittar du tvättställ med underskåp i flera olika modeller; ett skåp, två skåp, en låda och två lådor. Varje möbelpaket går dessutom att få i olika färger och material. En lika klassisk som populär färg att möblera badrummet i är vitt. Vitt ger en fräsch och ren känsla samtidigt som den passar till det mesta, samtidigt kan den ge färgfyllda detaljer ett riktigt lyft! Om du är ute efter ett klassiskt vitt möbelpaket kan vi rekommendera Möbelpaket 2322 Cera från Ifö, ett otroligt prisvärt paket med vitlackerat skåp samt två vitlackerade luckor. I detta paket ingår dessutom både handtag och tvättställ.

Hitta ett möbelpaket i din färg

Ett badrum möblerat i klassiskt vitt må vara mest populärt, men samtidigt kan det också vara kul med lite varmare färger för att sätta en mer personlig prägel på ditt badrum. Till exempel har vi möbelpaket från Ifö i både grafitgrått och ekfärgat utförande, eller varför inte det mörkbruna kommodpaketet Glow 500 från IDO? Oavsett vilken färg eller vilket material du föredrar garanterar vi att du hittar någonting som är rätt för dig på Buildor.se. Våra möbelpaket finns i flera olika storlekar och prisklasser för att kunna passa just ditt badrum men även din plånbok!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Demerx (1)
 2. Gustavsberg (19)
 3. Ifö (24)
 4. Laufen (1)
 5. Milobad (8)
 6. Purus (1)
Pris
0 kr 19077 kr 0 kr to 19077 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 53

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 53

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4