Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billiga tvättställsskåp & kommod från Ifö på nätet

Tvättställsskåp och kommod kombinerar tvättställ och förvaring i stilren design

I vår kategori för tvättställsskåp hittar du både skåp med och utan tvättställ. Är du i behov av extra förvaring i badrummet så är detta den perfekta lösningen för dig! Vi har tvättställsskåp från stora varumärken som Gustavsberg, Ifö, Svenska Badrumsinredningar och Svedbergs i diverse snygga designer. 

 

Tvättställsskåp, även kallad kommod, är en väldigt vanlig badrumsmöbel och finns i de flesta badrum under tvättstället/handfatet. Ett tvättställsskåp är en otroligt praktiskt lösning då ytan under ett tvättställ inte används till något vilket gör att ett tvättställsskåp knappt tar upp någon nödvändig plats i badrummet. Att ha ett tvättställsskåp ökar dina förvaringsmöjligheter i ditt badrum vilket är väldigt viktigt. Det ska aldrig vara brist på förvaring i ett badrum då är det lätt att rummet lätt blir stökigt och rörigt. Väljer du ett brett tvättställsskåp lämnar detta plats för ett tandborstglas, tvål och andra hygienprodukter som behövs för just dig bredvid tvättstället på den fria bänkytan. De flesta tvättställsskåp är tillverkade i trä av något slag. De vanligaste materialen är träfanér och laminat.

 

Från Ifö finner du tvättställsskåp och kommoder i olika färger och utföranden. Ett vackert tvättställsskåp är Ifö Underskåp Silva 112 LED Ljusgrå Ek som har fyra mjukstängande lådor med textilmattor och LED belysning i varje låda. Söker du efter ett större tvättställsskåp som rymmer två tvättställ finns Silva även i större storlekar. Se Ifö Underskåp Silva 126,5 LED Ljusgrå Ek om du är intresserad av den vackra ljusgrå ekfärgen, fast lite större. Se över Ifös sortiment om du är ute efter prisvärda tvättställsskåp i svart, vitt, grått, brun eller olika slags träfärger.

 

Svenska Badrumsinredningar erbjuder olika stilar av tvättställsskåp. Ta exempelvis en titt på Tvättställsskåp Visby med dess klassiska stil som skapar ett varmt och inbjudande badrum med rustik karaktär. Kvaliteten och den detaljrika handgjorda skåpet tillför otrolig lyx till ditt badrum. Motsatsserien Art 60, med dess rena linjer är också en populär serie. 

 

Svedbergs sortiment hittar du en mängd olika tvättställskåp. Vad är du ute efter? Tvättställskåp med lådor eller med skåp? Dem olika underskåpen finns i träfärg, vitt, svart och grått. Sverdbergs tvättställskåp har alla en modern stil vilket gör att skåpen passar i alla slags badrum. Vi hoppas du finner det tvättställsskåp du letar efter!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gustavsberg (34)
 2. IDO (10)
 3. Ifö (52)
Pris
0 kr 11676 kr 0 kr to 11676 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 96

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 96

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5