Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

TVÄTTSTÄLLSSKÅP

I vår kategori för tvättställsskåp hittar du både skåp med och utan tvättställ. Är du i behov av extra förvaring i badrummet så är detta den perfekta lösningen för dig! Vi har tvättställsskåp från stora varumärken som Gustavsberg, Ifö och Ido i diverse snygga designer.

Golvstående tvättställsskåp

Tvättställsskåp, även kallad kommod, är en väldigt vanlig badrumsmöbel och finns i de flesta badrum under tvättstället/handfatet. De kan antingen vara golvstående eller hängas upp på väggen. Ett tvättställsskåp är en otroligt praktiskt lösning då ytan under ett tvättställ inte används till något vilket gör att ett tvättställsskåp knappt tar upp någon nödvändig plats i badrummet. Att ha ett tvättställsskåp ökar dina förvaringsmöjligheter i ditt badrum vilket är väldigt viktigt. Det ska aldrig vara brist på förvaring i ett badrum då är det lätt att rummet lätt blir stökigt och rörigt. De flesta tvättställsskåp är tillverkade i trä av något slag. De vanligaste materialen är träfanér och laminat.

Fristående tvättställsskåp

Ett tvättställskåp kan se ut på många olika sätt, lådor, dörrar, breda så du får plats med lite hygienartiklar på sidan. Eller varför inte lyxa till med ett fristående tvättställsskåp som har en dubbeltvättställ? Det sätter en lyxig känsla på badrummet, komplettera med en stor spegel så har du känslan av ett nytt badrum direkt. Kika på Renova dubbeltvättställ från Ifö, som finns i alm, högblank vit och grafitgrå.

Tvättställskåp kommod

En kommod är detsamma som tvättställskåp. Oavsett om du vill ha en kommod med lådor eller dörrar, så hittar du billiga alternativ på Buildor.se. Bestäm färgen på underskåpen, de finns i träfärg, vitt, svart och grått, och vi har många olika modeller att välja mellan. Om du vill ha bra översikt i lådorna är det bra att ha olika små lådor i lådan så du kan sortera upp alla hygienprodukter, hårtork och annat som du vill få plats med. En kommod är en bra lösning att få bort allt som brukar stå på själva handfatet, som tandborste och tandkräm. Vi hoppas du finner det tvättställsskåp du letar efter!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Gustavsberg (34)
 2. IDO (10)
 3. Ifö (52)
 4. Laufen (1)
Pris
0 kr 11676 kr 0 kr to 11676 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 97

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 97

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5