Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp badrumsskåp, spegelskåp & väggskåp online

Badrumsskåp, spegelskåp och väggskåp för förvaring av handdukar och kroppsvårdsprodukter

Oavsett hur ditt badrum ser ut kommer du att behöva ett, eller fler skåp för att kunna förvara allt som finns i ditt badrum. Vare sig det är handdukar, toalettpapper, krämer, tandborstar, medicin eller rengöringsmedel. Tandborste kan stå synligt i ett glas på en hylla, i ett öppet skåp eller på ett handfat. Vissa saker är däremot inte lika snyggt att ha synligt...

Då är det perfekt med ett väggskåp som du kan stänga för att få ordning och reda i badrummet. Ett perfekt badrumsskåp för detta syfte är Svedbergs Högskåp Forma som finns i ljus ek, svart och vitt i olika storlekar. Det smala skåpet tar lite plats och förvarar det du vill ha i skåpet på ett diskret, men snyggt sätt.

 

Men ett skåp behöver inte försvinna i inredningen utan kan även vara väldigt designrik. Ett exempel på detta är Sidoskåp Madrid från Svenska Badrumsinredningar. Detta sidoskåp är tillverkat i massiv ek och har en klassisk, lantlig stil. Skåpet är lika snyggt i ett shabby chic badrum som i ett modernt badrum då det istället blir en perfekt brytning till det nutida.Att ha spegelskåp i badrummet är klassiskt i de svenska hemmen. Då en spegel alltid behövs i ett badrum kan man välja att "slå två flugor i ett" då spegelskåpet ger dig en praktiskt lösning, med gömd förvaring samtidigt som du får en spegel. Är du ute efter ett stilrent spegelskåp där spegeln vackert smälter in och blir ett med badrumsskåpet rekommenderar vi Spegelskåp Option LED BAS från Ifö. Spegelskåpet har dubbelsidiga spegeldörrar, dolt vändbart eluttag i skåpet och LED-belysning. Ett fantastiskt skåp, både till det yttre som till det inre med allt du behöver. Ett spegelskåp som otroligt svårt att slå.

 

Ett annat stilrent spegelskåp är Spegelskåp Spot Reflect  från Ido. Även detta spegelskåp har dubbelsidiga spegeldörrar. Skåpet är otroligt snyggt med dess raka linjer och spotlights som lyser ett behagligt ljus under sig.


Är du ute efter ett praktiskt spegelskåp är Svedbergs Spegelskåp A60 i trä värt att kolla på. Spegelskåpet är utrustat med två skjutbara spegeldörrar och en hylla under spegeln vilket ger dig ytterligare förvaring. Den synliga hyllan är perfekt för sådant som du vill ha synligt och lättillgängligt som exempelvis din handtvål. I vår kategori för väggskåp & spegelskåp finner du ett brett utbud av badrumsskåp i olika snygga designer som är välanpassade för diverse badrumsstorlekar och behov. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Demerx (2)
 2. Gustavsberg (43)
 3. IDO (19)
 4. Ifö (24)
 5. Milobad (11)
Pris
0 kr 13800 kr 0 kr to 13800 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 99

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 99

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5