Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ido spegelskåp

Skapa smart och snygg förvaring till badrummet. Funktionella skåp hjälper dig att hålla ordning. Här på Buildor hittar du alltid ett brett utbud från Ido spegelskåp till Sveriges bästa priser.

Ido spegelskåp för vardagens alla behov

Planerar du att fräscha upp badrummet? Ido spegelskåp och badrumsmöbler är rymliga och här har du gott om plats för tvål, schampo, plåster och allt annat du förvarar i badrummet. Välj mellan en rad olika storlekar, modeller och prisklasser som passar just ditt våtutrymme. Sortimentet rymmer såväl skåp med öppna hyllplan liksom modeller med heltäckande luckor. Om du söker spegelskåp badrum har du kommit helt rätt.

Extra belysning och spegelfunktion

När du väljer Ido spegelskåp kan du alltid räkna med ett bra slutresultat. Det här är en modell som du lätt monterar själv i badrummet. Med en ljusramp i ditt bardumsskåp med spegel får du dessutom alltid bra belysning i badrummet. Utbudet rymmer självklart även högskåp och funktionella överskåp, anpassa och skapa perfekt förvaring med plats för allt du behöver. Missa till exempel inte trediga Renova spegelskåp.

Fixa badrummet för en billig penning

Vill du köpa billig badrumsinredning? Beställ hem ditt nya badrumsskåp enkelt och bekvämt på nätet. Dessutom ger skåpet inte bara bra förvaring, det blir även en snygg detalj till ditt badrum och dessutom får du en extra spegel. Givetvis har vi gratis frakt och snabba leveranser. Köp Ido spegelskåp till bra priser med enkla leveranser här på Buildor.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Demerx (2)
  2. Gustavsberg (43)
  3. Ifö (24)
  4. Milobad (11)
Pris
0 kr 13800 kr 0 kr to 13800 kr