Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ifö spegelskåp

Det är många produkter som ska få plats i badrummet. Ifö spegelskåp förenar form och funktion och bjuder på mycket förvaring. Vi på Buildor erbjuder ett stort utbud från Ifö spegelskåp till marknadens bästa priser.

Ifö spegelskåp - vacker möbel till badrummet

Planerar du att renovera ditt badrum? Buildor erbjuder det mesta inom spegelskåp badrum och vvs. Genom att installera Ifö spegelskåp får du gott om förvaringsyta i badrummet och skåpet finns i en rad flera olika modeller. I vårt breda sortiment finner du skåp i både matta och högblanka utföranden. Vi har även ljusramper och option led bas till bra priser. En fördel med Ifö spegelskåp är att de har en smidig pushopen-öppning, liksom justerbara upphängningsbeslag.

Skåp med många funktioner

Du kan alltid anpassa ditt skåp från Ifö precis efter dina önskemål. När du väljer Ifö spegelskåp kan du alltid räkna med ett bra slutresultat. Det är dessutom möjligt att få dolda vändbara eluttag i skåpet. Här får du med andra ord god förvaring i kombination med en rad smarta funktioner och ett spegelskåpspaket ger stora möjligheter. Sense spegelskåp har dessutom vändbar lucka.

Allt för badrumsrenoveringen

Vill du köpa Ifö produkter till badrum billigt? Beställ hem din produkter tryggt och bekvämt på nätet. Givetvis ger vi dig fri frakt och har snabba leveranser. Vi på Buildor hjälper dig att välja rätt, beställ enkelt och smidigt på nätet. Vi finns tillhands för du ska kunna kunna genomföra din renovering på ett smidigt sätt.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Demerx (2)
  2. Gustavsberg (43)
  3. Ifö (24)
  4. Milobad (11)
Pris
0 kr 13800 kr 0 kr to 13800 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 24

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2