Badrumsinredning

Rätt badrumsmöbler och badrumsinredning kan ge lugn i sinne
När vi talar om badrumsinredning är det viktigt att veta vad det är. Det är allt som du tillför ditt badrum för att lyfta utseendet och underlätta vardagen i ditt liv. Badrummet är ändå den del vi tillbringar minst två gånger om dagen i och därför kommer du att finna olika sorters inredning och badrumsmöbler från kända varumärken som Gustavsberg, Ido, Ifö, Inr, LVI, Malmbergs, Pax, Purmo, Somatherm, Svedbergs och Svenska Badrumsinredningar. Är du ute efter billiga badrumsmöbler har du kommit rätt.

 

Vad inreder man sitt badrum med?

Det enda som begränsar vad du ska inreda ditt badrum med är fantasin och mån om plats. Hos Buildor.se finner du allt från små krokar att hänga upp dina handdukar på till skåp till badrummet; stora högskåp från Svedbergs så du kan organisera ditt badrum, med det menar vi att du kan förvara alla dina mindre och större handdukar i badrummet, samt få plats med förvaring av alla hygienartiklar i ett brett sortiment av möbelpaket. Vi har ett brett urval på smarta, energieffektiva och snygga handdukstorkar från Svedbergs, Pax, LVI, Svenska Badrumsinredningar och Purmo. Ifall du t ex har ett äldre badrum med en radioator så kan när du renoverar riva ut det och ersätta med en elektrisk handdukstork , varför inte ta handdukstorken Pax classic med timer? Du lyckas nu både värma badrummet och ha ett ställe att hänga din handduk på. Det gäller att ibland tänka till lite för att finna optimala lösningar. En sak som man kanske inte tänker på men som kommer få ditt badrum och dess inredning att få en mer varm känsla är att välja till en snygg och praktisk spegel. Det är något som man verkligen märker av ifall ett badrum saknar. Du kan hos Buildor.se välja att få endast din badrumsspegel eller varför inte köpa ett spegelskåp, där du kan förvara hygienartiklar och njuta av din spegelbild. Vi har olika spegel/badrumsspegelskåpslösningar från Ido, Ifö, Malmbergs, Svedbergs och Svenska Badrumsinredningar. Det finns även mindre inredningsdetaljer att handla från vår nätbutik. Vi har tvålkoppar, toalettpappershållare och snyggt designade badrumshyllor från Svedbergs, hyllorna finns i klassiska utföranden och även utformade som en lantlig vitmålad stege. Något som skulle kunna vara designat av självaste Ernst Kirchsteiger.

 

Compact living är något som hela tiden är på tapeten och vad menas egentligen med det?

Jo, det handlar om att skapa värde i de kvadratmeter ditt hem består i och det gör man bl a genom att köpa ett möbelpaket från Gustavsberg eller Svenska Badrumsinredningar. Alternativet är att det bara är ett tvättställ i ditt badrum och köper du ett helt möbelpaket får du otroliga förvaringsmöjligheter vilket gör att du gott och väl kommer att märka att du inte bor så trångt.

 

Kan jag byta handdukstorken själv, eller skall jag anlita en hantverkare?

De flesta jobb som utförs i ditt badrum kräver en kompetent och behörig hantverkare. Just när det gäller handdukstorkar då de är vattenburna eller går på el är det viktigt att en kunnig hantverkare gör bytet. Är du behörig kan du byta själv och är du inte behörig så är vår rekommendation nej.

 

Vad är det för skillnad på ett underskåp och ett tvättställsskåp?

Utseendet är ibland på bild ganska lika men det finns tydliga skillnader mellan dessa. Ett underskåp levereras aldrig inkluderat med ett tvättställ (handfat). Medan när du köper ett tvättställsskåp så kommer det oftast färdigmonterat med både underskåpet och tvättstället monterat på ovansidan. Det som du i vissa fall behöver köpa till är tvättställsblandaren och kanske ett vattenlås för vägg eller golvanslutning.

 

Ingår monteringsdetaljer i den badrumsinredning vi handlar?

Ja, i de flesta fall medföljer de detaljer som behövs. För att vara på den säkra sidan så läser du på produktnivå vad som ingår i den typ av badrumsinredning som du handlar, där står vad som ingår.

 

Vi har handlat badrumsinredning från er hjälper ni även till med installation?

Vi har tyvärr inga egna installatörer som man kan boka genom oss. 

 

Ingår blandare till tvättställsskåpen och möbelpaketen?

För att veta exakt vad som ingår läser ni på texten som står skriven på respektive produkt. I de allra flesta fall behöver du köpa tvättställsblandare separat.

Sort By
Produktbild
Ifö
Pris från 5 749,00 kr
Produktbild
Ifö
Pris från 5 855,00 kr
Produktbild
Ifö
Pris från 5 425,00 kr
Sort By