Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Tylö bastuaggregat

Bygg din drömbastu idag med ett bastuaggregat från Tylö. Vi har allt från vedeldade bastuaggregat till bekväma ångbastuaggregat samt kombo-enheter. De erbjuds i en mängd olika storlekar för olika typer av basturum och med diverse olika smidiga tillbehör.

Tylö bastuaggregat för den perfekta bastuupplevelsen

Vi har en mängd olika bastuaggregat från Tylö för alla olika rumstorlekar och varianter. Tylö bastuaggregat sense plus är ett kraftigt bastuaggregat som passar perfekt för kyliga vinterkvällar. Med avtagbart fack för doftessenser samt med överhettningsskydd är denna modell ett stilrent och funktionellt tillbehör till din bastu. Vi erbjuder även kompakta varianter som Tylö bastuaggregat Compact och Tylö Bastuaggregat Curve, bland många andra.

Vedeldat, torrt eller ånga

Med bastuaggregat från Tylö kan du få exakt det du är ute efter, vare sig det är ångbastu, vedeldat aggregat eller klassiskt torrt. Tylö ångbastu är ett smidigt sätt att få SPA-liknande lyx i hemmet. Vill du ha ett mer traditionellt utförande finns Tylö vedeldat bastuaggregat där du inte behöver någon el indragen till bastun. Det är både enkelt och roligt att konstruera sin egen bastu och att välja ut det bastuaggregat som passar bäst.

Köp ett prisvärt och högkvalitativt bastuaggregat från Tylö

Buildor erbjuder och levererar bäst bastuaggregat från Tylö billigt, smidigt och snabbt. Vi har det mesta inom bastubygge och kan hjälpa dig att bygga din drömbastu. Vare sig du är ute efter en traditionell vedbastu eller modern ångbastu har vi det du söker. Vi erbjuder fri frakt, snabba leveranser och öppet köp i 14 dagar.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. SaunaSweden (10)
  2. Tylö (21)
Pris
0 kr 20960 kr 0 kr to 20960 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 21

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2