Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Tylö bastudörr

Buildor har många artiklar för bastubygge från prestigefyllda Tylö. Bland annat finns ett stort utbud av snygga och gedigna bastudörrar i olika material och utföranden.

Tylö bastudörr i trä eller glas

Tylö har snygga dörrar till bastu i olika material. Vill du skapa rymd i bastun genom en transparent dörr kan du satsa på en bastudörr i glas. Söker du en lite mer traditionell känsla med trä så finns det dörrar i flera olika träslag som furu, asp och gran. Varje träslag skapar sin unika känsla och bidrar till att skapa atmosfär i bastun.

Bra priser på bastudörrar

Hos Buildor finns allt du behöver till bra priser när du ska bygga din egen bastu. Kombinera ihop bastuns inredningen med en snygg dörr från Tylö. Asp är ett klassiskt material i bastuinredningar och Buildor tillhandahåller dörrar i flera olika träslag. När du valt dörr ta en titt på olika handtag vilket också påverkar helhetsintrycket och känslan i din bastu.

Köp en bastudörr från Tylö

Buildor har bäst pris på Tylö bastudörrar och snabba leveranser. Om du håller på och bygger bastu kan du hitta allt du behöver, från aggregat och inredningar till dörrar. Beställ idag och njut av din bastu redan inom några dagar. Med öppet köp i två veckor och prisgaranti gör du alltid en bra affär.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. SaunaSweden (3)
  2. Tylö (32)
Pris
0 kr 10995 kr 0 kr to 10995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 32

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 32

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2