Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Tylö bastu belysning

Att bygga en bastu är många hemmafixares stora dröm. Att få sätta sig i värmen efter en arbetsdag lockar många, men man måste tänka på mer än bara själva bastuvärmen. På Buildor har vi alla bastutillbehör, från belysning till termometrar.

Tylö bastu belysning för alla smaker

Man måste tänka lite annorlunda med bastubelysning än med vanlig rumsbelysning, framför allt måste den klara av värmen. Tylö bastubelysning är ett bra alternativ som vi säljer här på Buildor. Hos oss kan du även hitta olika typer av belysning, vare sig du föredrar hörnbelysning , takbelysning eller rent av led belysning till bastu. En bastu ska vara en plats för njutning så se till att välja ett ljus som ger ett behagligt sken.

Tylö vet hur man fixar bastustämningen

Känslan i en bastu är minst lika viktig som att den blir varm. En bra belysning är därför ett måste. Att ha bastubelysning i tak är för många en fördel, men om du hellre vill ha den under sittytorna eller ovanför dörren finns även de alternativen. När man ska installera bastubelysning är det viktigt att man tänker på att kontakta en elektriker om man hanterar annan belysning än led.

Goda råd och prisgaranti

Hos Buildor kan du få goda tips på bastubelysning. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska ha och ibland är det bra att fråga de som kan. Förutom fantastiska varor och goda råd erbjuder vi även prisgaranti, fri frakt och öppet köp i 14 dagar. På nolltid kommer din bastu att vara ljus och ännu mer behaglig.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Exacta (20)
 2. Habo (2)
 3. Polhus (2)
 4. SaunaSweden (64)
 5. Tylö (48)
Pris
0 kr 16540 kr 0 kr to 16540 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 48

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 48

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3