Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp bidé på nätet från Gustavsberg

Bidé bidrar till förbättrad hygien

Under 1700-talet lanserades bidén för första gången och ansågs då som en lyxvara. Bidén gjordes av ädelträ på den tiden med skål av målat porslin. Numera görs bidén helt i porslin vilket gör att det matchar de flesta toalettstolar. Bidén är inte lika mycket av en storsäljare i Sverige, eller i norden, som den är i andra länder. En bidé är väldigt praktiskt och står inte oanvänd om den finns i ett badrum. Bidén är lik toalettstolen i form, modell och mått. Med detta sagt kan du alltså få en golvstående bidé som du även kan få en vägghängd bidé. Bidén är dock något lägre en toalettstolen i sitthöjd. Ska du använda bidén till intimhygien underlättar det att sitta tvärtemot hur du sitter på din toalettstol, det vill säga vänd mot blandaren på din bidé. Du kan även använda din bidé för att tvätta dina fötter eller annat där du inte vill starta igång hela duschen och blöta ner dig. 

 

I denna kategori har vi samlat bidéer från välkända vvs-varumärken som Ido och Gustavsberg för att försäkra dig om kvalité och funktion.

Är ute efter en vägghängd bidé till ditt badrum kan vi rekommendera IDO Bidé Seven D 51111 fsom du enkelt kan matcha med övriga produkter från samma serie. Att bidén är vägghängd är väldigt praktiskt och ser även väldigt bra ut. Du kan använda denna bidé från Ifö för att sköta intimhygien men även annat där du behöver ett större utrymme än ditt handfat som att skölja av blommor med löss till att tvätta dina husdjur, där det känns mer bekvämt att vara närmare golvet. 

 

Den som hellre vill ha en golvstående bidé kan kika på någon av Bidé Nautic modellerna från Gustavsberg som kan monteras antingen med lim eller skruv. Denna modell finns även med C+ som är en extra ytbehandling av materialet som underlättar rengöringen av bidén enormt mycket.Har du några frågor gällande ditt val av bidé så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig.

 

Från Demerx finner du tillbehör som kan tänkas behöva till en redan befintlig bidé som du har hemma eller den nya bidén du tänkt att köpa från oss. Demerx Bidé-set 4-You har en enkel anslutning till din badrumsblandare. Tack vare en växelventil som monteras på tvättställsblandarens utlopp kan du använda ditt bidé-set enkelt utan installation. När du vill använda ditt bidé-set öppnar du din kran på ditt tvättställ i önskad temperatur och håller in knappen på bidéhandtaget för att växla flödet från din badrumsblandare till bidéhandtaget. Släpper du knappen återgår flödet till din vanliga badrumsblandare som från början. 

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Demerx (4)
  2. GROHE (4)
  3. Gustavsberg (3)
Pris
0 kr 5035 kr 0 kr to 5035 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida