Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Damixa duschset

Drömmer du om ett nytt och fräscht duschutrymme? Damixa erbjuder snygga duschset i en modern design - köp dem till ett riktigt bra pris här på Buildor.

Damixa duschset, form och funktion i ett

Är det dags att fixa till badrummet? Damixa är det miljömedvetna företaget som skapar detaljer med vacker design. Välj det duschset som passar just dina behov, vi har ett stort urval av Damixa takdusch i många olika utföranden och stilar. Kanske drömmer du om ett badrum med spa-känsla? Vi erbjuder bland annat omskiftare från tak till handdusch. Damixa takdusch tradition är ett komplett set med justerbart fäste.

Eco-save sparar vatten

Du kan räkna med ett perfekt slutresultat när du väljer Damixa duschset. Vill du ha en lyxig känsla kan du välja Damixa dikara och slate. FairJet duschset levereras med stång och fasta infästningar samt skruv och plugg som gör monteringen enkel. Eco-Save är en funktion som sparar vatten, bra för såväl hushållsekonomin som miljön! Vill du ha en helhetslösning kan du välja att satsa på en komplett takduschsats.

Beställ enkelt direkt på nätet

Beställ dina varor tryggt och bekvämt på nätet. Naturligtvis har vi kostnadsfri frakt och snabba leveranser. Vi på Buildor hjälper dig att välja rätt. Ta en titt i vårt breda utbud, vi erbjuder dig ett lågt pris på takdusch från Damixa. Du kan snart se fram emot en härlig morgondusch i ditt nyrenoverade badrum.

Sortera utifrån
Duscharmatur
 1. Duschset (25)
 2. Huvuddusch (1)
 3. Takduschset (7)
Varumärke
 1. Arrowshower (11)
 2. Damixa (34)
 3. Demerx (22)
 4. Duschy (2)
 5. FM Mattsson (29)
 6. GROHE (29)
 7. Gustavsberg (22)
 8. Mora Armatur (36)
 9. Nordic Kakel (11)
 10. ORAS (34)
Pris
0 kr 17554 kr 0 kr to 17554 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 34

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 34

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3