Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Arrow duschkabin

Är badrummet i sommarhuset eller det där hemma i behov av en ny dusch? Hos oss på Buildor hittar du allt för badrummet, från möbler till tillbehör.

Välj en Arrow duschkabin

Det finns så många spännande alternativ för ett badrum att välja på. Ska du välja en dusch eller ett badkar? Eller både och? Föredrar du dusch hittar du hos oss på Buildor flera alternativ från Arrow. Deras Duschkabin 6025 med ett högt kar passar för dig som vill kunna sitta ned i duschen, medan deras duschkabin 6301 är något nättare i storleken och passar de mindre badrummen.

Arrow kan dusch och bad

Om du tidigare har renoverat eller rustat upp ett badrum känner du säkert till märket Arrow. Det är ett kvalitativt märke som tänker lika mycket på innovation som design, både för bad och dusch. Arrows monteringsanvisning är lättförståelig och både den erfarne hantverkaren och nybörjaren kan utan problem sätta upp en duschkabin från Arrow. Hos Buildor hittar du även flera olika duschtillbehör som kan vara pricken över i:t för ditt badrum.

De bästa varorna till de bästa priserna

Buildor är en stolt återförsäljare av Arrow och flera andra omtyckta märken. Vi har valt våra leverantörer med omsorg, eftersom vi anser att våra kunder förtjänar det bästa, både när det gäller design och kvalitet. Av samma anledning har vi prisgaranti och vi erbjuder alltid fri frakt och öppet köp i två veckor.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Arrowshower (13)
  2. Duschy (4)
  3. Gustavsberg (2)
  4. Ifö (25)
  5. Milobad (4)
Glas
  1. Klarglas (4)
  2. Tonat (9)
Pris
0 kr 25054 kr 0 kr to 25054 kr

13 artiklar

Minskande ordning
per sida

13 artiklar

Minskande ordning
per sida