Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp duschvägg & duschhörna billigt på nätet

Duschvägg eller duschhörna för en stilren lösning i ditt badrum som skyddar mot stänk

Duschväggen är en väldigt smidig och enkel lösning jämfört med exempelvis duschkabinen. En duschvägg är med andra ord egentligen en dörr som du kan öppna och stänga där badrummets golv blir golvet till duschhörnan. När duschväggarna inte används kan du, till en stor fördel, dra in de för att spara plats, oavsett om du har ett litet eller stort badrum. Har du ett litet badrum är detta idealiskt då du sparar väldigt mycket plats än om du skulle ha ett badkar eller en duschkabin som inte går att förminska eller förflyttas när det inte används. Duschväggarna är väldigt lätta att rengöra vilket är en annan enorm fördel. Du väljer duschpanel ellre duschset separat efter egen smak. Vill du ha en klassisk blandare med en mer traditionell-look eller föredrar du den moderna stilen med raka linjer och former? Ta gärna en titt på våra duschset när du valt din duschvägg och kom närmre drömmen om hur din duschhörna ska se ut.

 

Har du redan ett badkar med föredrar att då och då även kunna duscha? Att ha plats för både dusch och bad i badrummet är i de flesta fall nästan omöjligt. Kombinera istället dusch och bad genom att placera en badkarsvägg vid ditt badkar. På detta sätt skyddar du resten av badrummet mot onödigt mycket stänk. En duschvägg vid badkaret är en lyxigare lösning till duschdraperiet. Men det betyder inte att den kostar en förmögenhet. Hos oss finner du billiga duschväggar både till ditt badkar och till duschen.

 

I vårt sortiment för duschväggar och duschdörrar hittar du duschväggar från INR, Ifö och Svedbergs i diverse storlekar och designer. Vi har även badkarsväggarna Space från Ifö som är lättapplicerade i ditt badrum så du slipper få rummet nerstänkt av vatten samtidigt som du håller det snyggt och stilrent. Väggen är lättmonterad och är enkel att vika ut eller in om du inte vill ha den framme. Våra duschväggar och badkarsväggar finns bland annat i klarglas, frostat glas och tonat glas. Välkommen till vårt sortiment av duschdörrar och duschväggar!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (14)
 2. Duschy (1)
 3. Glasbetong (11)
 4. Gustavsberg (4)
 5. IDO (7)
 6. Ifö (45)
 7. Milobad (1)
Glas
 1. Frostat (16)
 2. Klarglas (38)
Pris
0 kr 12345 kr 0 kr to 12345 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 83

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 83

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5