Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Arrow duschvägg

Är det dags att renovera badrummet och går du och funderar på att sätta in en dusch? Då ska du vända dig till oss på Buildor. Vi har ett stort utbud av duschar, duschväggar och mer där till.

Arrow duschvägg, för moderna badrum

Säger du "nej tack" till duschdraperi? Då rekommenderar vi att du istället tar dig en titt på alla våra duschdörrar. Kanske passar en rundad Arrow duschdörr eller en Arrow wall? Oavsett vilken typ av duschdörr eller vägg du väljer så kommer du garanterat att hitta den som gör hela badrummet. Du vet väl att vi även erbjuder samtliga duschtillbehör, allt från blandare till handdukskrokar.

Arrow kan badrum och dusch

Både duschdörrarna och duschväggarna har tagit sig in i badrumsmodet och är här för att stanna. De ger ett fräscht och luftigt intryck och variationerna är många. Du kan välja allt från rundat, tonat glas till ett rektangulärt klar glas. Du har idén och vi på Buildor ser till att du hittar rätt verktyg och tillbehör. Med duschprodukter från Arrow vet du även att du får kvalitet som håller länge.

Hitta badrumsinredningen på Buildor

Vi anser att kvalitet, funktionalitet och design ska gå hand i hand. Därför är vi på Buildor stolta Arrow återförsäljare och vi har flera av deras produkter i vårt stora utbud. Utöver att alltid erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter ser vi till att ha prisgaranti. Vi erbjuder även fri frakt och 14 dagars öppet köp.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Arrowshower (14)
  2. Duschy (1)
  3. Glasbetong (11)
  4. Gustavsberg (4)
  5. IDO (7)
  6. Ifö (45)
  7. Milobad (1)
Pris
0 kr 12345 kr 0 kr to 12345 kr

14 artiklar

Minskande ordning
per sida

14 artiklar

Minskande ordning
per sida