Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ifö duschvägg

Investera i badrummet på ett billigt, snabbt och snyggt sätt. Köp en duschvägg eller en ny duschdörr för att höja stämningen och realisera ditt drömbadrum.

Investera i en Ifö duschvägg

Är du ute efter ett snabbt, snyggt och billigt sätt att uppgradera ditt badrum? Med hjälp av en duschvägg glas från kvalitetsmärket Ifö kan du få allt med några enkla klick. Välj mellan ett flertal olika varianter och storlekar som kommer passa perfekt in i resten av din inredning. Köp en Ifö duschvägg solid eller enklare varianter för en billig peng.

Välj kvalitet, välj Ifö

När det kommer till inredning är Ifö ett givet val för den seriösa hemmafixaren. Märket har länge varit ledande leverantör av VVS-varor i Norden och fokuserar främst på badrummet. När du väljer en skjutdörr eller Ifö duschvägg till badkar vet du att du investerar i kvalitet som håller väldigt länge. Det behöver inte kosta mycket att förhöja stämningen i badrummet.

Realisera drömprojektet med hjälp av Buildor

Är du i färd med att realisera ditt drömprojekt? Med hjälp av Buildor kan du få tag i kvalitetsvaror till ett lågt pris. Köp duschvägg från Ifö billigt på nätet och njut av dina steg mot ett perfekt badrum. Handlar du genom oss får du alltid bra priser och vi ger dig dessutom fri frakt över hela landet.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (14)
 2. Duschy (3)
 3. Glasbetong (11)
 4. Gustavsberg (5)
 5. IDO (7)
 6. Ifö (45)
 7. Milobad (2)
Glas
 1. Frostat (11)
 2. Klarglas (28)
Pris
0 kr 12345 kr 0 kr to 12345 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 45

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 45

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3