Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

DUSCHVÄGGAR

Duschväggar är en väldigt smidig och enkel lösning jämfört med exempelvis duschkabinen. En duschvägg är med andra ord egentligen en dörr som du kan öppna och stänga där badrummets golv blir golvet till duschhörnan. När duschväggarna inte används kan du, till en stor fördel, dra in de för att spara plats, oavsett om du har ett litet eller stort badrum. Har du ett litet badrum är detta idealiskt då du sparar väldigt mycket plats än om du skulle ha ett badkar eller en duschkabin som inte går att förminska eller förflyttas när det inte används. Våra duschväggar och badkarsväggar finns bland annat i klarglas, frostat glas och tonat glas. I vårt sortiment för duschväggar och duschdörrar hittar du duschväggar från Ido, Ifö och Gustavsberg i diverse storlekar och design.

Duschdörrar för en snygg duschhörna

Vi har även duschdörren Space från Ifö som är väldigt lättapplicerad i ditt badrum så du slipper få rummet nerstänkt av vatten samtidigt som du håller det snyggt och stilrent. Duschdörren är lättmonterad och är enkel att vika ut eller in om du inte vill ha den framme. Att använda sig av duschdörrar i sin duschhörna ger ett stilfullt intryck om man jämför med ett duschdraperi. Få in hotellkänslan i badrummet – köp billiga duschdörrar från Buildor.se.

Duschvägg vid badkaret

Har du redan ett badkar med föredrar att då och då även kunna duscha? Att ha plats för både dusch och bad i badrummet är i de flesta fall nästan omöjligt. Kombinera istället dusch och bad genom att placera en duschvägg vid ditt badkar. På detta sätt skyddar du resten av badrummet mot onödigt mycket stänk. En duschvägg vid badkaret är en lyxigare lösning till duschdraperiet. Men det betyder inte att den kostar en förmögenhet. Hos oss finner du billiga duschväggar både till ditt badkar och till duschen.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (14)
 2. Duschy (1)
 3. Glasbetong (11)
 4. Gustavsberg (4)
 5. Ifö (44)
 6. Milobad (1)
Glas
 1. Frostat (11)
 2. Klarglas (32)
Pris
0 kr 12345 kr 0 kr to 12345 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 75

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 75

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5