Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp golvstående toalett från Gustavsberg & Ifö online

Golvstående toalett i stort sortiment för att passa just din stil

IDO, Ifö och Gustavsberg är bara några utav varumärkena som står till ditt förfogande vid val av toalett! Här har vi samlat golvstående toaletter av många olika slag så att alla skall kunna hitta någon som passar. Vill du till exempel ha en toalett i kort modell vill vi tipsa dig om att kika på vår toalett från Gustavsberg Gustavsberg Modell 398 med standardsits. En annan bästsäljare vi har är Ifö Sign 6861 för limning som är en klassisk modell som passar dig som vill undvika en installation med bultar.Från Ifö  har vi även en Ifö Barntoalett Sign 6820 i porslin med standardsits som har en sitthöjd på 33 cm. Vill du ha en toalett i en mjuk och rund design så rekommenderar vi dig att kika på Svedbergs Toalettstol 9082 med en mjukstängande svart sits från Svedbergs, som ger dig hög kvalitet till lågt pris och på så sätt kommit att bli mycket populär. Till många av toaletterna i denna kategori kan du välja vilken slags sits du vill ha, oavsett om du vill ha en hård eller mjuk, så finner du det här just så att din toalett skall anpassas efter den komfort du söker.

 

Oftast är bytet av en golvstående toalettstol väldigt enkel och behöver du inte dra en ny rörledning blir arbetet klart på endast ett par timmar. När du installerat en ny golvstående toalettstol kommer du förvånas över hur mycket ditt badrum kommer att förändras. Ditt badrum kommer plötsligt att se mycket fräschare ut. Tänk på att vart avloppet i din toalett står. Det vanligaste är att att avloppet går ut genom rör i golvet, Har du däremot avloppet i väggen kommer detta styra ditt val av en ny toalettstol. Har du avloppet i väggen passar en vägghängd toalettstol. Vill du en vägghängd toalettstol fastän du har avloppet i golvet bör du rådgöra med en rörmokare då det ibland faktiskt går att flytta golvaloppet till väggen. Då måste du också ha byggnadstillstånd då du gör ändringar i den fasta VVS installationen. 

 

En vit toalettsits ingår oftast när du köper en golvstående toalett, eller en svart. Vill du istället ha en färgglad toalettsits är detta självklart något du kan köpa till i efterhand i vår kategori för toalettsitsar. I vår kategori för toalettsitsar finner du bland annat härliga sitsar i en mängd olika färger från Kandre. Rosa, röd, blå, turkos, gul, grå och mycket mycket fler färger. Gör din toalettstol till en unik komponent i ditt badrum!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Duravit (1)
 2. GROHE (1)
 3. Gustavsberg (17)
 4. IDO (36)
 5. Ifö (38)
 6. SANIFLO (3)
Toalettmontering
 1. Limning (27)
 2. Skruvmontage & Limning (4)
 3. Skruvmontering (51)
Pris
0 kr 10803 kr 0 kr to 10803 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 88

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 88

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5