Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Gustavsberg - stilrenare toaletter får man leta efter

Gustavsberg har tillverkat porslin i nästan 200 år och en sak är säker, här har vi ett företag som vet vad de gör. Med ett skarpt öga för skandinavisk design har Gustavsberg blivit en favorit bland konsumenterna. På Buildor har vi tagit fram 20 golvstående toaletter som visar Gustavsberg bästa sida. Köp din nya toalett billigt här.

Vad är skillnaden på alla golvstående toaletter?

Det finns många faktorer som du ska tänka på när du väljer toalett. Utanför färgspektrumet måste du veta om du ska montera toaletten själv. Då finns det olika sätt att fästa den till golvet. Antingen limning, skruvmontering eller en blandning av båda. Limning är ett bra alternativ om du har golvvärme, då behöver du bara limma omkring hålet. En enkel process som du kan göra själv. Har du inte golvvärme behöver du inte oroa dig för att skada golvet och kan då använda dig av skruvmontering för att fästa toaletten. Detta är inte lika enkelt att göra själv och därför rekommenderas det att kontakta en rörmokare.


Andra faktorer som var den får plats och hur lätt rengöringen är, har Gustavsberg länge arbetat med. Många av deras toaletter är designade att vara smalare så du vet att den säkert får plats, vare sig det är nybygge eller renovering. Rengöringen är en viktig del för många och en av dem som håller med om detta är Gustavsberg. En del av deras sortiment innefattar en spolningsteknik som kallas Hygienic Flush, där varje spolning ger optimal hygien, vilket underlättar när du ska rengöra i ditt badrum. Gustavsberg har golvstående toaletter för alla och med den fria frakten och det billiga priset från oss på Buildor gör Gustavsberg till ett utmärkt val av toalettstolar.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Duravit (1)
  2. GROHE (1)
  3. Gustavsberg (16)
  4. Ifö (29)
  5. Laufen (2)
  6. SANIFLO (3)
Toalettmontering
  1. Limning (4)
  2. Skruvmontage & Limning (4)
  3. Skruvmontering (8)
Pris
0 kr 10803 kr 0 kr to 10803 kr

16 artiklar

Minskande ordning
per sida

16 artiklar

Minskande ordning
per sida