Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

IDO - kungen av sanitet

1931 grundades vad som skulle bli IDO, ur en patent på en armatur för toaletter. Efter lite hårt arbete blev den första lågspolande toaletten till. Den såg annorlunda ut då och har förfinats idag till en naturlig del av många toaletter i Sverige. Produktionen av toaletter från IDO har förflyttats till Finland men företagets levnadsregel är sig lik – naturliga råvaror ger vackra och tåliga produkter.

Vilken toalett är rätt för mitt badrum?

En av de få nödvändigheterna i ditt hem är toaletten och i dag är utbudet större än någonsin. På Buildor samlar vi en del av IDOs toaletter och oftast är det till ett orimligt lågt pris. Det du måste tänka på när du köper en toalett är monteringen. IDO gör golvstående toaletter som antingen kan limmas på golvet eller fästas via skruvmontering. Designen är klassisk och innovationen kommer alltid med en IDO-toalett.


En av IDO’s unika toaletter är modellen Glow 63 som är designad så att det inte finns en spolkant. Detta gör att bakterierna inte har någonstans att gömma sig när det är dags att rengöra toaletten. Många av modellerna har Fresh WC installerat också, vilket gör att en doft släpps ut efter varje spolning.


IDO levererar när det kommer till innovation och allmän fräschhet för ditt badrum. Handla deras produkter online på vår sida för fri frakt och grymma priser.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Duravit (1)
  2. GROHE (1)
  3. Gustavsberg (16)
  4. Ifö (29)
  5. Laufen (2)
  6. SANIFLO (3)
Pris
0 kr 10803 kr 0 kr to 10803 kr