Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ifö – Sveriges mest sålda golvstående toaletter

Företaget Ifö har byggt toaletter i Sverige sedan 30-talet. Ända sedan början har de fokuserat på kvalitet och funktion genom material och design. Ifö har bevisat detta genom att bli Sveriges mest sålda toalett. Här på Buildor har vi flera av deras toaletter och många av de är kraftigt rabatterade.

Hur vet jag vilken toalett jag ska köpa?

Ifös mest sålda toalett kommer från Sign-serien och har namnet 6860. Det är den populäraste modellen över hela landet men det finns många fler att välja mellan. Sedan finns det både korta och höga modeller i vårt sortiment. Ifö vet att det finns en toalett för alla och med den mängden modeller vi har online kommer du med stor sannolikhet att hitta din nya favorit.

Vad behöver jag veta innan jag köper min toalett?

När det kommer till den nya toaletten måste du först se hur helheten av badrummet kommer att se ut. Ska du köpa en golvstående toalett så blir det lite extra städning. Miljövänlighet är en vanlig fråga när det kommer till produkter för badrummet. Självklart är bekvämlighet en av de viktigaste delarna och Ifö har tänkt på detta med deras mjuksitser. Ifö är det självklara valet för många i Sverige och du kan köpa en här både fraktfritt och billigt.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Duravit (1)
 2. GROHE (1)
 3. Gustavsberg (17)
 4. IDO (36)
 5. Ifö (38)
 6. SANIFLO (3)
Toalettmontering
 1. Limning (11)
 2. Skruvmontering (25)
Pris
0 kr 10945 kr 0 kr to 10945 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 38

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 38

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3