Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Svedbergs - golvstående toaletter som sticker ut

Svedbergs har skapat toaletter i decennier. Med varje toalett kommer förbättrade designer och tekniker. Vi på Buildor är stolta att sälja Svedbergs magnifika toaletter online, till ett lite bättre pris.

Vägghängd toalett eller golvstående toalett?

Vägghängda toaletter är för dig som vill minimera mängden rengöring, då du har mindre yta att ta hand om på själva toaletten. Problemet med vägghängda toaletter är att det oftast krävs professionell hjälp för att montera upp den. Golvstående toaletter erbjuder vanligen samma funktioner som vägghängda, men det är lite lättare att sätta upp.

Kan jag sätta fast en golvstående toalett själv?

När du ska köpa en ny golvstående toalettstol måste du komma ihåg att det finns två olika sorters sätt att fästa den nya toaletten till golvet; att limma fast alternativt att skruvmontera den.


Oftast köper man toaletter som måste limmas fast för att man har golvvärme i sitt badrum och då använder man en form av silikon för att limma fast toaletten i golvet. Detta går att göra själv, men självklart ska du kontakta en rörmokare om du är mindre händig.


När det kommer till att skruvmontera toaletten, är den metoden lite svårare men det går att göra själv. Det rekommenderas dock även här att du kontaktar en rörmokare om du ska ge dig på detta.


Det svåraste med att montera någon form av toalett är stadiet innan själva monteringen, då du måste demontera den gamla toaletten. Denna fas är inte för nybörjare och återigen bör en professionell inom området anställas.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Duravit (1)
  2. GROHE (1)
  3. Gustavsberg (17)
  4. IDO (36)
  5. Ifö (38)
  6. SANIFLO (3)
Pris
0 kr 10945 kr 0 kr to 10945 kr