Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Spolknapp Ifö

Självklart vill du ha stilrena produkter till ett bra pris. Buildor kan erbjuda just det, till exempel kan du få tag i många billiga reservdelar och tillbehör till toalettstolen.

Spolknapp Ifö när olyckan är framme

Att inreda hemma kan vara knepigt, men samtidigt roligt. Men ibland kan det vara så att olyckan är framme och något går sönder. Till exempel spolknappen till toaletten. Då kan du vända dig till oss som har ett enormt utbud av reservdelar. Ifö spolknapp är en av de mer populära alternativen, de finns i många varianter men det en vit spolknapp kan det aldrig bli fel.

Stilrent och fräscht

Självklart vill du ha något som ser bra ut, men som också är praktiskt och miljövänligt. Exempelvis Sign, som är en serie från Ifö som levererar många klassiska produkter. De är lätta att göra rent och som dessutom är väldigt snygga. Många av produkterna levereras även i krom, ett populärt alternativ till badrumet, som passar utmärkt i de flesta hemmen.

Mossor av byggmaterial till billiga priser

Letar du efter produkter av hög kvalité, inom en rimlig prisnivå? Hos Buildor kan du få tag i bra och billiga tillbehör till toaletten. Bäst av allt? Vi erbjuder fri frakt och öppet köp i två veckor, dessutom har vi snabba leveranser så att du slipper vänta på dina nya varor.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Duravit (2)
 2. GROHE (2)
 3. Geberit (2)
 4. Gustavsberg (28)
 5. IDO (6)
 6. Ifö (20)
 7. Jafo (1)
 8. Kandre (1)
 9. Mulltoa (2)
 10. Tece (7)
Pris
0 kr 8995 kr 0 kr to 8995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 20

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 20

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2