Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Toalettsits Gustavsberg

Ett enkelt sätt att fräscha upp badrummet är att byta toalettsits. Klicka runt här på Buildor för att låta dig inspireras när du skapar ditt nya badrum.

Toalettsits Gustavsberg är valet för hemmafixaren

Dags att byta toalettsits ? Vi har ett stort sortiment med allt du behöver till ditt badrum. Självklart finner du det skandinaviska märket Gustavsberg i vår webbshop. Gustavsberg har tillverkat toaletter och toalett-tillbehör under närmare 200 år. Kanske föredrar du Gustavsberg Nordic Gustavsberg toalettsits med Soft Close? Välj mellan flera olika färger och lockdesign, vi har toalettsitsar i många olika utföranden.

Enkel montering av sits

Att byta toalettsits gör större skillnad än man kanske kan tro och du monterar toalettsitsarna själv med ett enkelt grepp. I det breda sortimentet från Gustavsberg ingår självklart även Triomont all-in-one och Gustavsberg Nautic. Alternativen är många så skaffa en modell som passar just din stil. När du väljer en modell från Gustavsberg kan du förvänta dig kvalitet och en modell som håller i många år framöver.

Beställa allt du behöver till badrummet på Buildor

Fräscha upp ditt badrum med enkla medel, se till att köpa din toalettsits från Gustavsberg billigt här på Buildor. Vi har fri frakt och snabba leveranser av toalettsitsar och andra tillbehör. Vi finns tillhands för att du ska kunna skapa det badrum du alltid drömt om. Självklart kan du även beställa kompletta toaletter från oss.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (3)
 2. Duravit (2)
 3. Duschy (8)
 4. GROHE (3)
 5. Gustavsberg (25)
 6. IDO (12)
 7. Ifö (25)
 8. Kandre (4)
Pris
0 kr 3695 kr 0 kr to 3695 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 25

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2