Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ido toalettsits

Det krävs inga stora åtgärder för att förnya och fräscha upp ett badrum. En ny toalettsits från IDO och en ny duschblandare från Buildor är ibland allt som behövs för att badrummet ska bli som nytt igen.

En ny Ido toalettsits, ett nytt badrum

Att välja toalettsits är verkligen en smaksak. Den ska båda vara bekväm och passa in i badrummet. Vissa föredrar porslinssitsar medan andra vill ha hårdplats, vissa villa ha vita sitsar andra vill ha dem i färg och med mönster. Man kan även välja en mjukstängande toalettsits. I IDO toalettsits Trevi serien finns det mjuka och hårda sitsar för både vägg- och golvmonterade toalettstolar.

Produkter från IDO gör badrummet

Alla som någon gång har renoverat ett badrum eller WC känner säkert till IDO. IDO Seven D är en populär modell som finns i både svart och vitt samt med mjuk eller hård sits. Det är ett mångsidigt märke som tänker på såväl kvalitet som funktion och utseende. Du kan även välja en universal toalettsits från IDO som passar till samtliga toalettstolar.

Buildor har allt för badrum

Vill du fräscha upp badrummet men har inte lust att göra en totalrenovering? Börja med att byt toalettsits! På Buildor hittar du allt för badrummet, både de stora och små sakerna. Vi levererar din beställning snabbt och enkelt och du erbjuds alltid gratis frakt. Våra kunder får även alltid 14 dagars öppet köp.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Arrowshower (3)
  2. Duravit (2)
  3. Duschy (8)
  4. GROHE (3)
  5. Gustavsberg (26)
  6. IDO (13)
  7. Ifö (26)
  8. Kandre (4)
Pris
0 kr 3231 kr 0 kr to 3231 kr

13 artiklar

Minskande ordning
per sida

13 artiklar

Minskande ordning
per sida