Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ifö toalettsits

Förändra badrummet på nolltid! Att byta toalettsits gör större skillnad är du kanske tror. Hos oss på Buildor kan du välja bland många prisvärda produkter från Ifö.

Ifö toalettsits i mängder av utföranden

Vill du förnya badrummet? Vi på Buildor erbjuder det mesta inom vvs, toaletter och toalett-tillbehör. Om du vill ge badrummet en snabb och enkel förändring kan du till exempel byta toalettsits. Genom att installera en ny sits ger du toaletten ett fräscht lyft. Välj mellan en rad olika storlekar, modeller och prisklasser. I vårt breda sortiment finner du allt från sitsar för limning till hårdsitsar. Ifö toalettsits aqua monteras med ett enkelt handgrepp.

Lock med softclose-funktion

Ifö toalettsits med soft close och hela serien Universal är två storsäljare i sortimentet. Den klassiska designen gör att de passar in i alla typer av badrummet. Enkla och smidiga installationer är en annan fördel med dessa modeller från Ifö. Välj en sits anpassad efter dina önskemål. Vi hjälper dig att hitta lösningar för just ditt hem och vi har även toalettsitsar i olika färger.

Köp tillbehör smidigt och enkelt

Vi hjälper dig att hitta lösningar för att modernisera badrummet med enkla medel. Du kan räkna med att alltid få riktigt bra köp- och leveransvillkor hos oss. Dessutom har du öppet i köp två veckor när du köper byggvaror från buildor. Köp toalettillbehör på nätet, enklare än så här blir det inte!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (3)
 2. Duravit (2)
 3. Duschy (8)
 4. GROHE (3)
 5. Gustavsberg (26)
 6. IDO (13)
 7. Ifö (26)
 8. Kandre (4)
Pris
0 kr 3231 kr 0 kr to 3231 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 26

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2