Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Ifö vägghängd toalett

Glöm inte valet av toalett i samband med en badrumsreonvering. Hos oss på Buildor kan du välja en vägghängd toalett från kvalitetsmärket Ifö som passar dina önskemål.

Ifö vägghängd toalett är valet för hemmafixaren

Planerar du att bygga ett nytt badrum eller ska du göra en enklare uppfräschning? Vi på Buildor har mycket att erbjuda inom VVS och toaletter. Genom att installera en vägghängd WC stol sparar du på utrymme i badrummet. Välj mellan Ifö vägghängd toalett i en rad prisklasser som passar just ditt våtutrymme. I vårt breda sortiment finner du både diskreta toaletter liksom modeller i modern design som till exempel ifö vägghängd toalettstol sign art 6875.

Fräsch badrum med enkel rengöring

Det är dessutom lätt att hålla rent under en Ifö vägghängd toalett med spolknapp. Det ger dig ett badrum som alltid känns fräscht. Anpassa badrumsbygget med prisvärda byggvaror från oss på Buildor och få ditt våtutrymme exakt som du vill ha det. Ifö erbjuder fixtur som passar de allra flesta badrum. Här får du kort sagt en toalettstol av hög kvalitet till ett bra pris.

Snabba leveranser och bra priser

Köp ifö vägghängd toalett till ett bra pris. Vi på Buildor har fri frakt och snabba leveranser av Ifö vägghängd toalett. Dessutom hjälper vi dig att välja rätt, beställ det du behöver för din badrumsrenovering enkelt och smidigt på webben. Välkommen att fynda byggvaror till riktigt bra priser hos oss.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Duravit (8)
  2. GROHE (2)
  3. Geberit (11)
  4. Gustavsberg (12)
  5. Ifö (14)
  6. Laufen (4)
  7. SANIFLO (2)
  8. Tece (2)
Pris
0 kr 47493 kr 0 kr to 47493 kr

14 artiklar

Minskande ordning
per sida

14 artiklar

Minskande ordning
per sida