Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Fritidstoalett

När du är på sommarstället så vill du kunna slappna av helt och fullt utan att oroa dig. Buildor hjälper dig att få tag i det du behöver för att toalettbesöken ska fungera utan problem.

Förenklad hantering med fritidstoalett

När det är dags att bege sig till sommarstället så vill man inte oroa sig för toalettrengöring. Skaffa istället en mulltoa 65 vilket är en svensktillverkad modell av mulltoa som klarar av fyra personers åretruntbruk. Har du en annan modell kan du köpa mulltoa specialmull för att förenkla komposteringen av det som blir över efter att mulltoan har gjort sitt jobb.

Helt naturlig hantering

Det är också en fördel att du kan använda din fritidstoalett utan att behöva oroa dig för elförbrukning. Många fritidstoaletter fungerar utan el, så att du inte behöver tänka på att sätta på och stänga av elen när du inte är där. Naturen gör helt enkelt sitt och ditt fritidshus står där det står utan att du behöver tänka på det.

Buildor gör det rätt

Buildor erbjuder många produkter från många olika tillverkare, dessutom med prisgaranti om du skulle hitta samma produkt till ett bättre pris någon annanstans. De har också många produkter som är bäst i test, för att du ska få det bästa för dina pengar. De erbjuder fri frakt och öppet köp i 14 dagar om du skulle ångra ditt köp.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Arrowshower (3)
 2. Biolan (2)
 3. Cinderella (7)
 4. Duravit (13)
 5. Duschy (8)
 6. GROHE (8)
 7. Geberit (13)
 8. Gustavsberg (81)
 9. Ifö (80)
 10. Jafo (1)
 11. Laufen (10)
 12. Mulltoa (7)
 13. SANIFLO (5)
 14. Tece (8)
Pris
0 kr 47493 kr 0 kr to 47493 kr

7 artiklar

Minskande ordning
per sida

7 artiklar

Minskande ordning
per sida