Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

TVÄTTSTÄLL & HANDFAT

När vi fantiserar vi om våra drömmars badrum kan det nog variera lite. Du kanske ser ett badkar, någon annan ser en stor jacuzzi eller massagebadkar medan en tredje ser en stilren duschkabin. När det kommer till inredning vågar vi nog lova att inget badrum är det andra likt. En gemensam nämnare i allas badrum är dock toalettstolen och handfatet. Det är dessa två komponenter som gör ditt badrum till ett badrum, och just handfatet är en möjlighet för dig att sätta lite personlig prägel på badrummet med hjälp av smakfull design.

Högkvalitativa tvättställ till billiga priser

I dagens läge är inget handfat det andra likt. Handfatet, eller tvättstället som det också kallas, går att utforma nästan precis hur du vill, och självklart vill vi på Buildor.se ge dig möjligheten att välja ett unikt handfat som är perfekt för just ditt badrum! Vi erbjuder flera stilrena handfat och tvättställsskåp så att du enkelt kan göra ditt badrum lite mer personligt. En stor prioritet i vårt urval av tvättställ är utomordentlig kvalitet till riktig låga priser. I vårt sortiment hittar du tvättställ från väletablerade tillverkare såsom Gustavsberg, Duravit, FM Mattsson, Mora Armatur och Ifö. Att välja rätt tvättställ har helt och göra med vilket badrum du har. Har du ett stort badrum och många i hushållet kan vi rekommendera ett stort handfat med dubbeltvättställ som präglas av fina linjer och stilren design. En sådan lösning skapar en känsla av både luft och lyx i ditt badrum.

Rätt handfat till ditt badrum

Om du är på jakt efter ett nytt handfat eller tvättställ till ditt badrum hjälper vi dig mer än gärna! Hos oss hittar du tvättställ med blandare så att du slipper tänka på att köpa en ny tvättställsblandare till ditt handfat. Om du skulle vilja skräddarsy ditt tvättställ in i minsta detalj kan du såklart köpa ett tvättställ utan blandare och sedan välja ut den blandare som du tycker passar bäst i just ditt badrum. Alla våra tvättställsblandare hittar du i kategorin tvättställsblandare, och givetvis kan vi erbjuda ett brett sortiment av tvättställstillbehör såsom tvättställspelare, kåpor, benställningar, vattenlås, avloppssatser och plugglyftventiler.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Contura (4)
 2. Demerx (3)
 3. Duravit (15)
 4. FM Mattsson (2)
 5. GROHE (22)
 6. Gustavsberg (46)
 7. IDO (42)
 8. Ifö (48)
 9. Laufen (2)
 10. Mora Armatur (5)
 11. Purus (14)
 12. Woodio (17)
Pris
0 kr 8895 kr 0 kr to 8895 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 208

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 208

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5