Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billigt handfat & tvättställ online från Ifö 

Tvättställ och handfat i smakfull design och bra funktionalitet

Fantiserar vi om ett badrum ser det nog olika ut för många. Du kanske ser ett badkar, medan någon annan ser en stor jacuzzi eller massagebadkar medan någon annan ser en duschkabin eller duschhörna.  Sedan har vi inredningen... inget badrum är nog den andra lik om vi frågar folket hur de skulle förklara ett badrum. Det alla har gemensamt när de fantiserar om ett badrum är toalettstolen och handfatet. Det är dessa två komponenter som gör det till en toalett, eller ett badrum. Vare sig du är hemma, eller om du ska på toaletten i ett köpcentrum så finner du alltid en toalettstol och ett handfat.  Under denna kategori är det handfatet vi sätter i fokus.

 

Dagarna då alla handfat, även kallat tvättställ, såg likadana ut är förbi. Idag finns det så många olika modeller att du nästan kan utforma ditt tvättställ precis som du vill – och det är självklart att just du ska kunna välja det perfekta tvättstället för just ditt badrum. Vill du ha ett tvättställ som sticker ut och inte ser ut som det gör i de flesta andra badrum bör du ta en titt på handfaten från Piastrelleuno. Sätt detta tvättställ på ett ett tvättställsskåp i trä och du har plötsligt en otroligt läcker hörna i ditt badrum. Har du ett större badrum och många i hushållet kan vi tipsa om ett dubbeltvättställ. Ett exempel är Svedbergs Tvättställ Forma Wave med dess fina linjer som ger en lyxig och luftig känsla. Vi har det mesta, stor som liten, rund som fyrkantig... vilket passar bäst i ditt badrum?

 

Hos oss finner du tvättställ med blandare, där du inte behöver tänka på att köpa en ny blandare då det ingår, och tvättställ utan blandare där vi har ett stort utbud av alla möjliga olika tvättställ där du sedan själv kan välja en blandare från vår kategori tvättställblandare. Perfekt för dig som vill inreda ditt badrum in i den minsta detalj. Givetvis erbjuder vi även tvättställstillbehör så som tvättställspelare, kåpa, benställning, vattenlås, avloppsats och plugglyftventil under kategorin tvättställstillbehör.

 

En stor prioritet när vi valt ut våra olika tvättställ har alltid varit kvalitet. Därför kan du vara säker på att när du beställer ett tvättställ från oss är det inte bara ett bra pris vi erbjuder, utan även en mycket hög kvalitet. Vi har tvättställ från väletablerade varumärken som Gustavsberg, Svedbergs, Duravit och Ifö.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Contura (4)
 2. Demerx (3)
 3. Duravit (15)
 4. FM Mattsson (2)
 5. GROHE (22)
 6. Gustavsberg (49)
 7. IDO (43)
 8. Ifö (48)
 9. Mora Armatur (5)
 10. Purus (14)
 11. Woodio (17)
Pris
0 kr 8895 kr 0 kr to 8895 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 210

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 210

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5