Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp tvättställ utan blandare från Ifö & Svedbergs billigt

Tvättställ utan blandare till ditt badrum

På sistone har tvättställ kommit att bli ett designobjekt och är idag nästan en funktionell prydnad. Tvättstället är en av de komponenter som används mest då det används efter varje toalettbesök men även emellanåt. Det finns många typer av tvättställ. Det enklaste alternativet är det fristående tvättstället. Avloppet går nedåt och tvättstället fästes på väggen. Med hjälp av en löstagbar front kan du täcka avloppsröret under tvättstället. Vanligt är också att ha skåp under det fristående tvättställen. Nackdelen är dock att rörledningen stör interiören i skåpet.

Den vägghängda modellen är ett läckert alternativ. Avloppsledningarna göms i väggen. Tvättstället blir lättskött och du får en luftigare inredning när det inte finns någon rörledning under tvättstället som går ner i golvet.

Det infällda tvättstället är tillverkat för att byggas in i en kommod, även kallat tvättställsskåp, eller en bänkskiva. Alla infällda tvättställ passar inte till alla typer av kommoder vilket är viktigt vid ditt val av tvättställ om du redan har en kommod hemma. Då måste du hitta ett tvättställ som passar den gamla utskärningen.

Den ovanpåliggande tvättstället är ett attraktivt och hett alternativ. Du kan välja fritt bland läckra designer och former då tvättstället ska stå på skåp, eller bänkskiva, är du inte lika begränsad som du exempelvis är när du ska välja ett infällt tvättställ. Det ovanpåliggande tvättstället är förhållandevis väldigt enkelt att montera.

I denna kategori hittar du tvättställ eller handfat i många olika storlekar och design. Ett tvättställ är ett måste i ditt badrum, där du kan hålla hygienen genom att tvätta händerna. Från varumärket Svedbergs skulle vi vilja tipsa om våra populära ovanpåliggande tvättställ Ellipse som går i en touch av Asien, om du känner för en mer exklusiv stil! Behöver ni istället ett dubbeltvättställ för två personer har Svedbergs självklart det också. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Demerx (1)
 2. Duravit (7)
 3. FM Mattsson (1)
 4. GROHE (19)
 5. Gustavsberg (30)
 6. Ifö (47)
 7. Laufen (2)
 8. Mora Armatur (3)
 9. Purus (7)
 10. Woodio (17)
Pris
0 kr 8895 kr 0 kr to 8895 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 122

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 122

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5