Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Inredning till tvättstuga från Nimo

Tvättstugan är också en plats för inredning

I denna kategori kommer du finna allt som kommer få ditt hem att skina av renlighet. Vi har allt som passar din tvättstuga från kända varumärken som Nimo, Husky, Ifö, och Kärcher.

Du kommer finna torkskåp, tvättbänkar, robotdammsugare, centraldammsugare, grovdammsugare, strykskåp och mycket mer.

 

Är det dyrt att ha ett torkskåp från Nimo?

Nej det är inte dyrt i drift. Ifall du ska välja ett torkskåp från Nimo och vill hålla sig till ett energieffektivt alternativ så kika på Nimo Torkskåp Eco Dryer 2.0 HP. Detta torkskåp är marknadens energibesparande torkskåp och den låter nästan ingenting då den är tystgående. Detta superskåp drar inte mer energi än ett vanligt kylskåp. Du kan spara upp till 65% energi ifall du jämför med ett vanligt manuellt torkskåp.

 

Vad är fördelarna med ett torkskåp från Nimo?

Du får torra kläder snabbt till en otroligt låg energiförbrukning. Har du barn så kan barnen vara ute och leka och bli blöta och du kommer alltid se till att deras kläder är torra. Har du inget torkskåp ligger blöta kläder över stolar och andra möbler. Med ett snyggt torkskåp hänger de nu på sin rätta plats och frigör dina tidigare ytor som du använt som torkningsalternativ. Detta är det rätta alternativet för dig som vill ha torra kläder effektivt till en låg kostnad.

 

Hur ofta behöver man rengöra filtret?

Vi rekommenderar att du gör det efter varje gång du har använt torkskåpet. Det tar ingen tid och alltid fräscht att bara hänga in blöta kläder ifall filtret är rent inför varje användning.

 

Displayen visar ett errormeddelande till exempel error 4?

Det du gör då är att hålla inne start/stopp knappen i cirka 5 sec. Skulle larmet kvarstå tillkalla då service. Om displayen visar att man ska tömma vattentanken hur gör man det? Det är enkelt, du ser tydligt vilken del du ska tömma. Töm då vattentanken, se även till att vattentanken står rätt placerad och kontrollera att locket är monterat så att flottörarmen sticker upp ur öppningen.

 

Torkskåpet fungerar ej vad ska jag göra?

Kontrollera att ingen säkring har gått. Se till att nätsladden är ansluten till ett vägguttag. Kolla även så att vattentanken är tömd, startknappen är på och att dörren är helt stängd.

 

Tvätten blir ej torr, finns det något jag gör fel?

Det är viktigt att du har valt rätt torkprogram och att du har fördelat tvätten rätt (jämnt fördelad på hängarna) i ditt torkskåp. Kolla i bruksanvisningen att parametrar 2072 och 2071 är rätt justerade.

 

Hur många och vilka torkprogram finns?

Det finns fyra stycken olika torkprogram. Det finns Extra torrt, tjockare plagg, normalt torrt och normala plagg.

 

Kan man torka arbetskängor och arbetskläder i ett Nimo Torkskåp?

Ja, kika på Nimo torkskåp Eco Dryer 2.0 HP Extreme där kan du även använda till att torka din arbetskläder och skor i.

 

Vi har grovdammsugare från Kärcher, vad använder man dem till?

Du använder dem till att göra rent din bil, garage eller ifall du håller på med en renovering så använder du denna grovdammsugare.

 

Kan man suga upp våta föremål?

Ja med en grovdammsugare kan du utan problem dammsuga upp saker som är våta.

 

Kan man använda en vanlig dammsugare vid renovering?

Svar nej, filter och dammsugarepåsen är ej gjord för grövre saker som gips, kakeldelar och puts. Din dammsugare kommer gå sönder. Använda alltid en grovdammsugare.

 

Hur rengör man sin robotdammsugare?

Rengöring och underhåll är mycket enkelt, men för att bibehålla en effektiv dammsugning bör rengöring och underhåll ske regelbundet. Var noga med att tömma dammbehållaren och rengöra luftfiltret efter varje användning. Kontrollera att dammsugarmunstycket är fritt från föremål. Se till att sidoborsten inte är ihop-trasslad. -Kontrollera att det inte fastnat hår, trådar och dylikt i rullborsten. Ta bort och rengör rullborsten regelbundet. Försäkra dig om att inget täpper till ventilerna på dammsugarens ovansida.

 

Vad ska jag tänka på vid användande av min robotdammsugare?

Försäkra dig att din robotdammsugare är ordentligt färdigladdad vid din första användning. Tänk på att du plockar undan alla stora föremål som kan fastna i borstarna eller dammsugarmunstycket. Se till att alla sladdar är dolda eller ligger snyggt i ditt hem så de inte trasslar in sig i enheten. Vik mattorna ifall de har fransar och flytta undan sådant som lätt kan välta, exempel på det kan vara en tunn vas som står på golvet.

 

Var har man sin tvättbänk?

Vi har tvättbänkar från Ifö och Nimo och det vanligaste stället att man placerar sin tvättbänk är i tvättstugan.

 

Vad har man en tvättbänk till?

Tvättbänkar finns i olika storlekar, allt från en Ifö Contura Allbänk CAB5 där det medföljer en låsbar dörr som du själv vid montering väljer att ha som vänster eller högerhäng. Denna tvättbänk är lite mindre och det är bra att ha ett ställe att skölja ur din kläder och kanske moppen. Du kan placera tvättmaskin i dina tvättbänkar.

 

Hur monterar man en tvättbänk och behöver jag en hantverkare?

Ifall du ska montera en tvättbänk tipsar vi att ni kontaktar en fackman som kan hjälpa dig. På så sätt har du garanti och kvitto på ett väl utfört jobb ifall olyckan skulle vara framme. Ifall du ska installera en tvättbänk så ska du börja med att spänna fast vinkelavloppet i bänken. Montera fast vinkelröret som eventuellt kan kapas med bågfil. Montera sedan tvättmaskinsanslutningen, montera det långa raka röret som är kapbart. Montera insticksvinkel och använda glidmedel. Viktigt att du ser till att anpassa längden på utloppsröret så det når fram till avloppsröret. Vid anslutning till tvättmaskin kapas nippeln så att lämplig diameter erhålles och lås sedan fast slangen med en slangklämma.

 

Vad är bra med Nimo tvättbänk?

Det som är gemensamt för Nimos alla tvättbänkar är att de kan justeras i höjdled då deras ben enkelt kan ställas in. Nimos tvättbänkar har rejäla tvätthoar med rundade bottnar och på alla deras tvättbänkar med dörr medföljer en låsbar dörr. Fördelen med det är ifall du har barn hemma och vanligtvis har man starka medel och kemikalier i detta skåp och det är av yttersta vikt att det är svåråtkomligt för era barn.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Allaway (104)
 2. Beam (3)
 3. Bona (16)
 4. Champion (9)
 5. Cleanmate (8)
 6. Contura (15)
 7. Demerx (5)
 8. Duschy (1)
 9. Einhell (4)
 10. FairNet (13)
 11. Gisowatt (26)
 12. Husky (50)
 13. Ifö (2)
 14. Jabo (1)
 15. Kärcher (48)
 16. Laurastar (6)
 17. Malmbergs (2)
 18. NIMO (64)
 19. Nilfisk (24)
 20. Nordic Tech (1)
 21. Plus (3)
 22. Princess (1)
 23. Severin (1)
 24. Singer (5)
 25. SteamOne (4)
 26. Tefal (2)
 27. Texas (2)
 28. Tristar (2)
 29. Varax (7)
 30. Vileda (12)
 31. WOLF-Garten (1)
 32. Xiaomi (2)
Visa färre Visa fler
Pris
0 kr 29995 kr 0 kr to 29995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 444

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 444

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5