Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Billig ångtvätt online från Kärcher

En ångtvätt är ett effektivt hjälpmedel vid städning

Ibland kan det nästan kännas jobbigt att behöva använda sig av flertalet olika redskap för att hemmet ska bli rent. Dammsugare till golv och mattor, moppning av golv, trasor till bänkar och andra släta ytor och ytterligare städredskap. Då kan det vara lönsamt att köpa en ångtvätt från Kärcher. Ångtvätten kan användas på flera ytor såsom golv, glas, speglar, möbler och mera. Att ha ett så pass mångsidigt städredskap underlättar inte bara gällande behovet av olika redskap. Det gör det faktiskt till en fröjd att städa sitt hem.

En ångtvätt är en billig investering som rengör utan kemikalier vilket både är bra för din hälsa och ytorna du rengör på. Du riskerar inte att farliga och starka medel ska förstöra ytan du rengör eller att du ska behöva andas in de i form av kemikalier i luften. Med en ångtvätt gör du rengöringen så mycket enklare. Du kan använda ångtvätten bland annat till golvrengöring, vattenkranar, handfat, kakelplattor, fönster, spegel, fläktkåpa och spishällar. Utan en ångtvätt är det otroligt svårt att att exempelvis göra rent mellan kakelplattorna på kakelfogarna. Då krävs det att man skrubbar väldigt länge och ibland inte med världens bästa resultat.

Känner du för att uppgradera dig på städfronten så rekommenderas ångtvättarna från Kärcher starkt. Är du ute efter en handhållen ångtvätt som du enkelt kan bära med dig för en snabb vardagsstädning rekommenderar vi Kärcher Ångtvätt SC1. Ångtvätten rengör blandare, spishällen, köksfläkten, kakel och kakelfogar enkelt med de effektiva tillbehören du får med. Denna ångtvätt kommer att förändra sättet du ser på städning. Det behöver inte vara jobbigt att få bort svåra fläckar eller att nå in på små och trånga utrymmen. Ångtvätt SC1 är uppvärmd och redo att använda efter endast tre minuter. Denna fantastiska ångtvätt säkerhetslåser vattentankens lock så du inte bränner dig när vattnet är varmt. 

Vill du ha en större ångtvätt är SC 3 högt rekommenderat. SC 3 från Kärcher möjliggör städning utan konstanta avbrott tack vare den kontinuerligt påfyllningsbara vattentanken. Maskinen är utrustad med en avkalkningspatron som avkalkar vattnet automatiskt vilket förlänger ångtvättens livslängd. SC 3 är en otroligt snabb och effektiv ångtvätt då den efter endast 30 sekunder är redo att använda! Kärcher ångtvätt SC 3 rengör alla typer av hårda ytor, åtsittande smuts och dödar 99,99 % av husshållsbakterierna helt utan kemikalier! Golvmunstycken Comfort Plus låter dig arbeta ergonomiskt. Du kan själv anpassa intensitet på ångan beroende på vilken yta du vill rengöra och vad för slags smuts det är du vill få bort tack vare ett tvåstegs ångreglage. 

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Champion (1)
  2. Kärcher (6)
  3. Vileda (3)
Pris
0 kr 5995 kr 0 kr to 5995 kr

10 artiklar

Minskande ordning
per sida

10 artiklar

Minskande ordning
per sida