Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

ÅNGTVÄTTAR

En ångtvätt är en billig investering som rengör utan kemikalier vilket både är bra för din hälsa och ytorna du rengör på. Du riskerar inte att farliga och starka medel ska förstöra ytan du rengör eller att du ska behöva andas in de i form av kemikalier i luften. Med en ångtvätt gör du rengöringen så mycket enklare. Du kan använda ångtvätten bland annat till golvrengöring, vattenkranar, handfat, kakelplattor, fönster, spegel, fläktkåpa och spishällar. Utan en ångtvätt är det otroligt svårt att att exempelvis göra rent mellan kakelplattorna på kakelfogarna. Då krävs det att man skrubbar väldigt länge och ibland inte med världens bästa resultat, med en ångtvätt blir det rent och fräscht.

Ångtvätt från Kärcher

Känner du för att uppgradera dig på städfronten så rekommenderas ångtvättarna från Kärcher starkt. Är du ute efter en handhållen ångtvätt som du enkelt kan bära med dig för en snabb vardagsstädning rekommenderar vi Kärcher Ångtvätt SC1. Ångtvätten rengör blandare, spishällen, köksfläkten, kakel och kakelfogar enkelt med de effektiva tillbehören du får med. Denna ångtvätt kommer att förändra sättet du ser på städning. Det behöver inte vara jobbigt att få bort svåra fläckar eller att nå in på små och trånga utrymmen. Ångtvätt SC1 är uppvärmd och redo att använda efter endast tre minuter. Denna fantastiska ångtvätt säkerhetslåser vattentankens lock så du inte bränner dig när vattnet är varmt.

Ångmopp för snabb och smidig städning

Viledas ångmopp passar på alla typer av golv och kan dessutom fräscha upp mattor med tillbehöret mattglidaren. Ångan dödar effektivt 99,9% bakterier, och det utan kemikalier. Med det smarta mopphuvudet kommer du åt i alla hörn. Den är klar att använda på 15 sekunder, vilket är tacksamt vid snabb städning.

Ångtvätt för golv

Vill du ha en större ångtvätt som passar för rengöring av golv är SC 3 från Kärcher starkt rekommenderad. Den möjliggör städning utan konstanta avbrott tack vare den kontinuerligt påfyllningsbara vattentanken. Maskinen är utrustad med en avkalkningspatron som avkalkar vattnet automatiskt vilket förlänger ångtvättens livslängd. SC 3 är en otroligt snabb och effektiv ångtvätt då den efter endast 30 sekunder är redo att använda! Kärcher ångtvätt SC 3 rengör alla typer av hårda ytor, ingrott smuts och dödar 99,99 % av hushållsbakterierna helt utan kemikalier! Golvmunstycken Comfort Plus låter dig arbeta ergonomiskt. Du kan själv anpassa intensitet på ångan beroende på vilken yta du vill rengöra och vad för slags smuts det är du vill få bort tack vare ett tvåstegs ångreglage.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Champion (1)
  2. Kärcher (6)
  3. Vileda (3)
Pris
0 kr 6265 kr 0 kr to 6265 kr

10 artiklar

Minskande ordning
per sida

10 artiklar

Minskande ordning
per sida