Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Kärcher ångtvätt

Med en av de kraftfullaste ångtvättarna på marknaden får Kärcher ditt ångtvättjobbet enkelt gjort. Med en överlägsen tvättkraft lämnar den här maskinen ingen smuts oberörd.

Kärcher ångtvätt har många tillbehör

Om du vill införskaffa dig tillbehör till ångtvätt finns det en hel uppsättning med olika munstycken för olika typer av tvättar, bland annat ett munstycke för tvätt av fönster. Men du kan även också hitta munstycken för till exempel bil eller golvtvätt i deras produktutbud. Kärcher ångtvätt är mycket effektiv och den starka kraften från ångan dödar 99.99% av alla bakterier.

Ångans kraft förnyar dina golv

Om du är ute efter en ångtvätt du även kan använda på trägolv behöver du inte leta längre än till Kärchers produkter. Med smarta tillbehör som låter dig använda ångans kraft även på sköra material som parkett, är det lätt att förstå varför det här företaget har en så lojal kundkrets. Vill du få dina golv att se helt nya ut så använd ångans kraft för att åstadkomma det.

Buildor ger dig de lägsta priserna

Vill du ha absolut bäst pris på Kärcher ångtvätt så behöver du inte söka längre än till Buildor. I vårt sortiment finner du ett stort urval av de absolut bästa ångtvättarna från Kärcher. Med fri frakt, öppet köp och snabba leveranser jobbar vi hårt för att våra kunder ska bli nöjda - varje gång.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Kärcher (6)
  2. Vileda (3)
Pris
0 kr 6265 kr 0 kr to 6265 kr

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

6 artiklar

Minskande ordning
per sida