Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Allaway & Beam centraldammsugare gör städningen roligare och mer effektiv

Centraldammsugaren gör det enkelt att hålla rent i huset. Slipp besvär och krångel med att släpa runt dammsugaren över trösklar, upp för trappor och runt hörn. Allt detta samtidigt som du försöker att inte trassla in objekt i sladden som dessutom inte räcker överallt. Hur många gånger måste du inte ta ut dammsugaren ur uttaget och flytta runt på den tunga maskinen med slangen i andra handen för att istället hitta ett uttag någon annanstans?

 

Med en centraldammsugare blir dammsugningen hygieniskt och framförallt ett tyst arbete. Då maskinen som suger upp dammet sitter på en avlägsen plats i huset gör det att nästan ingenting av maskinens arbete hörs. Centraldammsugaren kostar mer än en vanlig dammsugare men är definitvt värt de extra slantarna då centraldammsugaren har en mycket längre hållbarhet, minskad förbrukning av dammsugarpåsar och enklare dammsugning vilket sparar dig kraft och energi. Det är värt att investera i det som underlättar din vardag.

 

Centraldammsugaren har en motor och en uppsamlare. Rör dras ner från platser i huset där en slang kan anslutas. När du ska dammsuga sätter du enkelt fast en dammsugarslang på ett uttag för röret och sedan är dammsugaren klar för användning. Slangarna är oftast mellan 8-12 meter långa. Eftersom dammsugaren är så stor behöver dammpåsen endast tömmas 1-2 gånger per år! Att maskinen är större gör även att sugeffekten är större än hos en vanlig dammsugare. Detta gör i och för sig att dammsugaren väger lite mer, men det gör ju ingenting då den inte ska flyttas runt. Faktumet att dammsugaren inte kommer att flyttas runt gör att tillverkarna kan kosta på sig mer effekt i maskinerna. En annan väldigt stor fördel är att dammet verkligen sugs bort. Vanliga dammsugare trycker ut de små partiklarna tillbaka ut i bostaden genom filter som finns i maskinen. Detta kan inte hända med en centraldammsugare då alla partiklar sugs upp och bort till uppsamlaren. De små partiklarna som tar sig ut igenom filtret här hamnar i luften ute och inte i din bostad. Det är just för att centraldammsugaren är så pass smidig som den blivit populär.

 

Gör städningen rolig och smidig med hjälp av en centraldammsugare! Husky har sedan många år tillbaka hållit både hem och arbetsplatser rena runt om i hela landet. Med en Husky centraldammsugare får du inte bara en tyst och energisnål städning utan du kan vara säker på att du, utan krångel med tunga apparater, nu kan ta dig omkring snabbt och smidigt!

 

Nedan finner du modeller för alla storlekar till lågt pris, så att du finner en som kan underlätta din vardag oavsett om det är för privat- eller professionellt bruk. Med ett enkelt klick och en snabb leverans hela vägen hem till dörren kan du nu slippa alla jobbiga dammsugarpåsar som snabbt blir fulla. Nu kan städningen bli rogivande och kul! Givetvis har vi även reservdelar ifall att du kanske bara saknar någon del till din befintliga. Skulle du ha några frågor gällande ditt val av dammsugare är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig!

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Allaway (103)
 2. Beam (3)
 3. Husky (50)
Pris
0 kr 22495 kr 0 kr to 22495 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 156

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artiklar 1 till 16 av totalt 156

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5