Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

DAMMSUGARE

Damm och smuts samlas lätt och därför är dammsugaren en väsentlig del i ett hushåll. Vare sig du vill ha en dammsugare till lägenheten, villan eller bilen så finner du det här. Här hittar du dammsugare från bland annat Kärcher och Nilfisk. Vi erbjuder olika typer av dammsugare i olika modeller och färger samt många olika varumärken för att du som kund ska hitta den som passar dig bäst.

Dammsugare för proffs och vardag

I den här kategorin hittar du dammsugare för alla tillfällen, men även tåliga proffsdammsugare och energisnåla dammsugare för hushållet. Många dammsugare har idag är energisparande och har allergifilter som fångar upp mikroskopiska partiklar, vilket betyder att den filtrerade luft som dammsugaren släpper ut är renare än den var från början. Kika på Nilfisk Dammsugare Select som är framtagen för dig och med miljön i åtanke.

Handdammsugare med många användningsområden

En handdammsugare har du mycket glädje av. Du slipper släpa runt på en stor dammsugare när du ska dammsuga soffan, bakom elementet, i båten, i bilen eller runt dörrlisten. Många av våra skaftdammsugare har en 2-i-1 funktion där en handdammsugare ingår.

Skaftdammsugare för enkel städning

Att kunna städa snabbt mellan storstädningarna är något som framförallt barnfamiljer och husdjursägare vill ha en lösning för. Därför kan vi rekommendera våra skaftdammsugare som ofta har en 2-i-1 funktion, vilket betyder att de har en löstagbar handdammsugare som gör städningen snabb och enkel. Nilfisk Skaftdammsugare Easy 2:1 20v W är en kraftfull upprättstående dammsugare som är lätthanterlig och har en integrerad handhållen dammsugare som du enkelt kopplar loss med en knapptryckning. Skaftdammsugare är sladdlösa, vilket gör dem väldigt flexibla och du laddar upp den den när du inte använder den.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Champion (4)
  2. Kärcher (9)
  3. Nilfisk (15)
  4. Texas (2)
  5. Tristar (1)
  6. Xiaomi (1)
Pris
0 kr 3990 kr 0 kr to 3990 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 32

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 32

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2