Köp dammsugare & handammsugare från Bosch

Förenkla städningen med kvalitativa dammsugare och handdammsugare från toppmärken som Electrolux och Bosch

Damm och smuts samlas lätt och detta är något vi absolut inte bör leva med. Därför är dammsugaren en väsentlig del i ett hushåll. Vare sig du vill ha en dammsugare till lägenheten, villan eller bilen så finner du det här. Det är lika viktigt att dammsuga om du har heltäckningsmattor som det är om du har hårda parkettgolv. Här hittar du dammsugare från bland annat Electrolux, Bosch, Philips och Siemens. Vi erbjuder olika typer av dammsugare i form av olika modeller och färger samt många olika varumärken för att du som kund ska hitta den som passar dig bäst. Missa inte våra skaftdammsugare eller även kallade handdammsugare som gör städningen snabb och enkel. Perfekt för dig med husdjur som vill fräscha upp mellan städningarna. Eller dig utan. Renlighet passar oss alla. 

Bosch Dammsugare BGL8330T med ny teknologi för maximal prestanda lämnar ett utmärkt resultat samtidigt som den har en väldigt låg energiförbrukning.  Bosch menar att denna dammsugare är marknadens tystaste dammsugare med en ljudnivå på 59 dB. Detta är tack vare det innovativa SilenceSound System™. Sladden är även extra lång. Med sina 12 meter behöver du inte byta eluttag lika ofta.  

Philips Skaftdammsugare FC6162är en portabel sladdlös dammsugare du smidigt kan bära runt i huset vilket ger dig friheten att göra rent överallt. Den nya PowerCyclone-tekniken på Skaftdammsugare FC6162 ger konstant hög sugeffekt för en maximal prestanda. Den snygga dammsugaren finns att välja i en härlig blå och läcker röd färg. Du får bäst rengöringsresultat på mattor och hårda golv. Praktiskt 2-i-1 system för rengöring av både golv och möbler. Den självupphållande parkeringspositionen tillåter dig att parkera skaftdammsugaren vart som helst.

Även Electrolux levererar kvalitetsdammsugare. Se exempelvis Electrolux Skaftdammsugare Ergorapido, en ergonomisk sladdlös dammsugare med ett 180° flexibelt munstycke med LED-lampor som låter dig styra dammsugaren runt möbler och se varje liten smula. Skaftdammsugaren är perfekt för vardsagsunderhållning och snabbstädning. Denna fantastiska dammsugare är självstående vilket gör att om barnen skriker från andra sidan rummet, om vattnet kokar över på spisen eller om telefonen ringer kan du snabbt ställa ifrån dig dammsugaren var som helst, när som helst. Den smarta 2-i-1 funktionen tillåter dig att ta loss handenheten från huvudenheten för bästa möjliga flexibilitet.

En robotdammsugare kan också vara en smart lösning beroende på vad du är ute efter. Kanske har du annat att göra men ändå måste dammsuga huset? Ta isåfall en titt under vår kategori robotdammsugare.

Sortera utifrån
Underkategorier
  1. Dammsugare (8)
  2. Tvätt & Rengöring (1)
Varumärke
  1. Nilfisk (6)
  2. Philips (3)
Leveranstid
  1. 1-3 vardagar (3)
  2. 10-14 vardagar (7)
Pris
0 kr 3695 kr 0 kr to 3695 kr

9 artiklar

Minskande ordning
per sida

9 artiklar

Minskande ordning
per sida