Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp dammsugare & handammsugare från Philips

Förenkla städningen med kvalitativa dammsugare och handdammsugare från toppmärken som Philips

Damm och smuts samlas lätt och detta är något vi absolut inte bör leva med. Därför är dammsugaren en väsentlig del i ett hushåll. Vare sig du vill ha en dammsugare till lägenheten, villan eller bilen så finner du det här. Det är lika viktigt att dammsuga om du har heltäckningsmattor som det är om du har hårda parkettgolv. Här hittar du dammsugare från bland annat Philips och Nilfisk Vi erbjuder olika typer av dammsugare i form av olika modeller och färger samt många olika varumärken för att du som kund ska hitta den som passar dig bäst. Missa inte våra skaftdammsugare eller även kallade handdammsugare som gör städningen snabb och enkel. Perfekt för dig med husdjur som vill fräscha upp mellan städningarna. Eller dig utan. Renlighet passar oss alla. 


Philips Skaftdammsugare FC6162är en portabel sladdlös dammsugare du smidigt kan bära runt i huset vilket ger dig friheten att göra rent överallt. Den nya PowerCyclone-tekniken på Skaftdammsugare FC6162 ger konstant hög sugeffekt för en maximal prestanda. Den snygga dammsugaren finns att välja i en härlig blå och läcker röd färg. Du får bäst rengöringsresultat på mattor och hårda golv. Praktiskt 2-i-1 system för rengöring av både golv och möbler. Den självupphållande parkeringspositionen tillåter dig att parkera skaftdammsugaren vart som helst.

 

En robotdammsugare kan också vara en smart lösning beroende på vad du är ute efter. Kanske har du annat att göra men ändå måste dammsuga huset? Ta isåfall en titt under vår kategori robotdammsugare.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Champion (4)
  2. Kärcher (9)
  3. Nilfisk (15)
  4. Texas (2)
  5. Tristar (1)
  6. Xiaomi (1)
Pris
0 kr 3995 kr 0 kr to 3995 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 32

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 16 av totalt 32

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2