Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Köp billiga grovdammsugare från Krächer & Nilfisk

Grovdammsugare kan användas till nästan vad som helst

När du väl provat en grovdammsugare kommer du aldrig att vilja vara utan en. Grovdammsugaren är ett perfekt komplement till hushållsdammsugaren. Tillsammans klarar denna fantastiska duo många saker de inte skulle kunna klara av separat. Det är vad vi kallar, perfekta för varandra.

Grovdammsugaren är till för om du behöver suga upp mer än bara damm utan snarare slipdamm, vatten, fukt och spån. Använder du din vanliga dammsugare riskerar du att förstöra dammsugaren, och i värsta fall kan den till och med bli strömförande eller brinna upp. Grovdammsugaren klarar detta på grund av att motorn skapar ett undertryck som drar in partiklarna. Filtret som grovdammsugaren har tål det damm som kommer från slipmaskiner, sågar osv. När du suger in vatten känner grovdammsugaren av vattennivån och stänger av luftflödet när det närmar sig en kritisk nivå. Grovdammsugaren är oftast gjord av rostfri plåt eller plast.

 

Vid städning är det önskvärt att ha en så pass effektiv maskin som möjligt, samtidigt som maskinen ska klara av förhållandena där städningen ska ske. En vanlig hushållsdammsugare passar de normala ändamålen som att dammsuga upp damm. I andra fall där man behöver dammsuga upp något som är vått, grusigt eller både och, så är det praktiskt med en grovdammsugare. Grovdammsugare kan även suga upp slipdamm. För den som behöver en allsidig dammsugare så är en grovdammsugare definitivt för dig.Kärcher Grovdammsugare AD 3.000 Asksug har en robust metallbehållare på 17 liter och en effekt på 1200 W. Den fantastiska ask- och torrdammsugaren är den idealiska maskinen för effektiv och säker uraskning. Du får självklart med sugslang, stötlist, saddkrok och förvaring av tillbehören. En annan prisvärd grovdammsugare från Kärcher är Grovdammsugare MV2 som är elsäker och inte kräver filterbyte mellan våt- och torr sugning. Passar perfekt för rengöring i entrén, i bilen, garaget, källaren eller hobbyrummet.

 

Vi har grovdammsugare från erkända märken så som Kärcher och Nilfisk. som producerar slittåliga och slagkraftiga grovdammsugare. Komplettera din vanliga hushållsdammsugare med en grovdammsugare och låt sugkraften göra sitt. 

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Einhell (4)
 2. Gisowatt (26)
 3. Kärcher (11)
 4. Malmbergs (2)
 5. Nilfisk (9)
Pris
0 kr 15313 kr 0 kr to 15313 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 52

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Artiklar 1 till 16 av totalt 52

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4