Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Kärcher grovdammsugare

Uppnå perfekt resultat med en grovdammsugare från Kärcher. De kraftfulla och effektiva dammsugarna klarar både vått och torrt och lämnar ett enastående resultat varje gång.

Kärcher grovdammsugare för enastående resultat

För att rengöra riktigt smutsiga ytor med en blandning av vått och torrt är en grovdammsugare det enda som fungerar. Kärcher grovdammsugare mv3 har en ergonomisk utformning, en hela 17 liter stor behållare, och ett speciellt patronfilter som gör att du slipper byta filter mellan städning av våta och torra ytor. Förutom dammsugarna tillhandahåller Buildor flera tillbehör till Kärcher grovdammsugare.

Grovdammsugare för vått och torrt

Krächer grovdammsugare har en perfekt blandning av precision och kraft som gör att de kan suga upp grovt avfall såväl som små partiklar med perfekt resultat. Att dammsuga aska eller sågspån är inte längre ett problem. Grovdammsugarna fungerar utan påse och har ett speciellt munstycke som klarar av både grov och fin smuts i våta och torra miljöer. De har olika munstycken för att även klara trånga utrymmen.

Köp en grovdammsugare

Vill du städa upp efter ditt senaste byggprojekt och inser att din vanliga dammsugare inte klarar av att göra jobbet är det dags att skaffa en grovdammsugare. Hos Buildor får du bästa pris på kärcher grovdammsugare och du kan lätt städa efter dig i garaget eller snickarverkstaden. Beställ tryggt och snabbt och ta del av den fria frakten.

Sortera utifrån
Varumärke
  1. Hecht (2)
  2. Kärcher (11)
  3. Malmbergs (2)
  4. Nilfisk (6)
Pris
0 kr 3320 kr 0 kr to 3320 kr

11 artiklar

Minskande ordning
per sida

11 artiklar

Minskande ordning
per sida