Billig robotdammsugare från Vileda billigt på nätet

Robotdammsugare förenklar din städning!

Längtar du också hem efter en lång dag för att bara kunna koppla av i soffan framför en bra film eller bok? Då vet du att hushållet inte alltid låter dig göra detta – det finns alltid mycket som måste göras när du väl kommer hem. Det är där din robotdammsugare gör din vardag snäppet enklare. Gör andra hushållssysslor eller ligg i soffan medan robotdammsugaren gör det jobbet du inte har lust med. Med tidsinställning på din robotdammsugare kan du ställa in din dammsugare så att den städar medan du är borta så att du kan komma hem till ett rent hem. Perfekt till när du ska få gäster mitt i veckan och inte har tid att städa när du kommer hem. Du ser, robotdammsugaren är aldrig en dålig idé.

Från Cleanmate finner du Robotdammsugare QQ2­ LTV som sköter dammsugningen helt på egen hand, som du önskar. Du kan via timern bestämma vilka tider du vill att robotdammsugaren ska dammsuga. Roboten hittar sin laddstation och laddar sig automatisk när det behövs. En  virtuell "vägg"  medföljer. Denna fungerar som en rumsavgränsare så att du enkelt kan spärra av ytor som inte ska städas.

Kika gärna in på iRobot Roomba 785 med exklusiv design, touch panel, smart navigationssystem och tidsintällning. Roombas smarta navigationsteknik hittar sig runt hinder, under möbler och fokuserar på extra smutsiga områden. Roboten går över varje område flertals gånger bara för att ge dig en så noggrann städning som möjligt. Roomba 785 rengör alla sorters golv; heltäckningsmatta, kakel, trä, linoleum och avlsägsnar djurhår effektivt. Där det är dags att tömma dammbehållaren visar robotdammsugaren det via en indikator. 

Även Canvac erbjuder kvalitativa robotdammsugare. Canvac Robotdammsugare Q Clean R400 är en av marknadens mest kraftfulla robotdammsugare. Dess höjd på 90mm gör det möjligt för robotdammsugaren att städa under de glesta möbler. Den robusta konstruktionen och de stora fjädrande hjulen gör att QClean R400 snabbt tar sig fram över större ytor och anpassar sugkraften efter underlaget. Istället för en borste i mitten som lätt kan trassla in sig och fastna har QClean  R400 istället ett roterande sugmunstycke. QClean R400 förenar elegans med styrka med hög finish. Även de allra minsta dammpartiklar i små hörn sugs upp tack vare det effektiva sugmunstycke och de två sidoborstarna.

Du får chansen att koppla av, och ta mer tid för dig själv med hjälp av en så enkel åtgärd som robotdammsugaren. Ta den chansen och unna dig själv!

Sortera utifrån
Underkategorier
  1. Dammsugare (2)
  2. Robotdammsugare (4)
Varumärke
  1. Cleanmate (3)
  2. Vileda (2)
  3. iRobot (1)
Leveranstid
  1. 1-3 vardagar (1)
  2. 1-3 veckor (1)
  3. 2-5 vardagar (2)
  4. 3-4 veckor (1)
  5. Se produktsida (1)
Pris
0 kr 4464 kr 0 kr to 4464 kr

6 artiklar

Minskande ordning
per sida

6 artiklar

Minskande ordning
per sida