Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

STRYKJÄRN

Det blir roligare att stryka om du har ett bra strykjärn. Att ha skrynkliga kläder lämnar inte ett bra intryck. Möt istället dagen med ett sofistikerat yttre så att ingen behöver veta hur stökigt eller stressigt du har haft det hemma. Här hittar du allt inom strykjärn, ångsteamer och ångstationer från Laurastar, Champion och SteamOne, Tefal, bland många andra.

Strykjärn för proffs

Viktigt när man väljer ett strykjärn är att den har en ångfunktion, glider lätt, och är tung. Hos oss finner du färdiga stryksystem och ångstationer för en enklare vardag. Från Laurastar finner du snygga stryksystem som används av proffsen i olika härliga färger där strykjärn, strykbord och tillbehör ingår. Den har många olika funktioner såsom blåsfunktion för tunna material. Sugfunktion för kraftiga material, och med automatisk avstängning efter 15 minuter om det inte används.

Ångstation med ångstrykjärn

Fördelen med en ångstation är att du kan stryka längre då den har en större vattentank. Exempelvis har Fairnets Ångstation Easy, en vattentank på hela 1,2 liter. De är också mycket mer effektiva om man jämför med ett vanligt strykjärn. De är starka, snabba, robusta och håller ångtrycket högt hela tiden.

Klädsteamer

För dig som har superbråttom på morgonen, eller bara vill fräscha till ett plagg med ånga, kan vi rekommendera en klädsteamer. Med den ångar du plagget direkt på galgen, se till att galgen är i värmetåligt material då ångan blir väldigt het. Du kan ha den stående i garderoben eller varför inte med på resan, den är också perfekt för plagg som är känsligare.

Sortera utifrån
Varumärke
 1. Champion (4)
 2. FairNet (13)
 3. Laurastar (6)
 4. Singer (5)
 5. SteamOne (4)
 6. Tefal (2)
 7. Tristar (1)
Pris
0 kr 12990 kr 0 kr to 12990 kr

Artiklar 1 till 16 av totalt 35

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 35

Minskande ordning
per sida

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3