Pricerunner
Pricerunner
Pricerunner

Torkskåp och strykskåp är effektivt och bekvämt i både hem och allmän tvättstuga

Fördelen med ett torkskåp är att du kan torka mer än bara kläder, till skillnad från en torktumlare. I ditt torkskåp kan du ha dina allra omtåligaste plagg som skor, barnoveraller eller handskar. Dessutom är torkskåpet väldigt tyst. Ett torkskåp torkar skonsamt det som är blött, glöm bara inte att stänga dörren på torkskåpet när du hängt in dina kläder!

I denna kategori finner du torkskåp och strykskåp från Nimo. Torkskåpen är avsedda att fungera både som en bekvämlighet i ditt eget hem och i en allmän tvättstuga. Nimos tvättstugeprodukter har en lång hållbarhet och är utvecklade samt testade för att kunna passa alla hem och tvättstugor. Den gröna ECO symbolen i vänsterkanten av bilderna på Nimos torkskåp indikerar att torkskåpet har Nimos ECO Dryer-teknologi. Med detta menas att torkskåpet har en inbyggd fuktavkännare som stänger av torkskåpet när dina kläder torkat. Super effektivt! Väljer du ett torkskåp från Nimo vet du att får ett modernt torkskåp med bra funktioner samt en modern design som "talar samma språk" som de senaste trenderna inom vitvaror, kök och bad. Strama linjer, hög kvalitetskänsla och en slitstark finish i modern titanmetall, lyxigt svart eller varför inte i den klassiska vita färgen?

Torkskåp ETS 1900 E finns både med vänster- och högerhängning. Detta otroliga torkskåp sparar dig upp till 40% elförbrukning jämfört med traditionella torkskåp tack vare ECO Dryer funktionen som stänger av torkskåpet helt automatiskt när dina kläder är torra! Du kan även styra torkskåpet manuellt om så önskas. Kika exempelvis på ETS 1900 E i titan. En läcker färg med tre rader uppfällbara och utdragbara hängare. Dörrens insida är dessutom utrustad med tre dörrhängare.

Strykskåpet Ironmaid från Nimo som du finner nedan gör att du sparar en massa rum i din tvättstuga genom att inte behöva ha en strykbräda framme och samtidigt slippa bära den fram och tillbaka. Den har även ett inbyggt eluttag som förenklar din strykning avsevärt. Du fäller ut strykbrädan från skåpet och med den ställbara höjden kan du stå bekvämt medan du arbetar. Den inbyggda timern stänger av strömmen efter en halvtimma, så du behöver inte oroa dig över att glömma dra ur kontakten. De snygga strykskåpet från Nimo har samma eleganta design som deras torkskåp så att du kan gålla en enhetlig profil i rummet. 

Vi är säkra på att du kommer att finna det som saknas i din tvättstuga. Beställer du ditt torkskåp eller strykskåp hos oss får du en snabb leverans hela vägen hem till dörren!

Artiklar 1 till 16 av totalt 33

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 16 av totalt 33

Minskande ordning
per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3